Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Flojasmijn

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

11-11-2019

Statistieken

Escaperooms

4 reviews

4 kamers gespeeld

75% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


4 reviews

The Wizard School

Escaperoom Alkmaar
Geplaatst op: 11 november 2019

Teleurstellende service

Jammer genoeg nog nooit eerder zo'n nare ervaring gehad bij een escape room als bij deze. Als echte Harry Potter fans, konden we als groep niet wachten om kerst te vieren in deze magische escape room. Enkele dagen voor onze afspraak kreeg een van onze groepsleden echter verdrietig medisch nieuws te horen waardoor het voor haar niet mogelijk was om deel te nemen aan de escaperoom. Als groep wilde wij graag bij haar zijn, vandaar dat wij meteen de escaperoom gebeld hebben in de hoop dat er nog iets te regelen viel met onze reservering. Telefonisch spraken wij met een vriendelijke man van de klantenservice die onze situatie begreep en zei dat wij onze afspraak konden verplaatsen naar een nieuwe datum. Hier waren we ontzettend blij mee dus bespraken wij snel een nieuwe datum waarna wij hem terugbelde binnen een kwartier. Echter kregen wij toen een vrij ongemanierde man aan de telefoon die ons vertelde dat dit een ridicule optie was, en dat ons dit nooit was beloofd. Hij verwees naar 'algemene voorwaarden waarmee wij akkoord waren gegaan', die destijds niet op de site te vinden waren en 'dat onder geen enkele omstandigheid uitzonderingen werden gemaakt op de annuleringstermijn van 168 uur voor bezoek'. Wij waren met stomheid geslagen en ervoeren het contact erg onprettig. Hierop volgde nog zeer onprettig email contact waarbij werd gedreigd met incasso bureaus wanneer wij niet betaalde. Toen ik de consumentenbond belde over onze situatie, waren ze met mij eens dat dit inderdaad in strijd was met de regelgeving en dat wij in ons gelijk stonden, wel vertelde ze mij dat dit een lang en duur proces zou zijn wanneer wij actief stappen zouden ondernemen. Vandaar dat wij ons er uiteindelijk maar bij neer hebben gelegd en hebben betaald voor een uiterst onmagische ervaring.


Reactie door Escaperoom Alkmaar

12 november 2019

Goedemiddag Flo_Jasmijn, zou je zo vriendelijk willen zijn even telefonisch contact met mij op te nemen. Ik zou hier graag met je uit willen komen als eigenaar van deze Escaperoom. Met vriendelijke groet, Jimmy de Haas 06-11929293


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


  • Onprettig contact
  • Onsympathieke service

 

Rembrandts Geheime Atelier

Escaperoom Leiden
Geplaatst op: 11 november 2019

Het voelde alsof we bij Rembrand waren

Prachtige puzzels, mooi verhaal en vooral een vrij unieke escaperoom ervaring. Je moest vaak net wat anders nadenken. Alle materialen en items paste perfect in het thema.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


  • mooie puzzels

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 11 november 2019

Zeer spannend en zeer goed

Ondanks dat we deze escaperoom een van de spannendste vonden die we hebben gedaan, hebben we het erg naar ons zin gehad. De sfeer bij binnenkomst zorgde ervoor dat we meteen in het verhaal werden meegesleurd. De kamer had mooie special effects en er waren veel onverwachtse wendingen. De service was ook geweldig, toen we vroegen of we alsnog in een later time-slot mochten komen, bleek dit geen enkel probleem. De beste kamer tot nu toe!


Reactie door DarkPark Delft

3 december 2019

Dankjewel voor je mooie review Jasmijn.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


  • Geweldige service
  • Spannend
  • Mooi vormgegeven

 

The Mansion

Operation Exit
Geplaatst op: 11 november 2019

Mooie vormgeving met leuke puzzels

Deze kamer was ontzettend mooi vormgegeven en ook nog eens gelokaliseerd op een mooie locatie. Leuke puzzels met een leuk verhaal, zeker een aanrader om een keer te spelen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews