Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Arlette

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

02-01-2019

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

1 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

The Bar

The Bar
Geplaatst op: 02 januari 2019

Thanks 'friend AL'

Het mooiste aan deze escaperoom is en blijft de sfeer! Een geheim appje, openbare afspreek-plek en dan afwachten... Tot je op een niet verder te verklappen manier bericht krijgt en de speurtocht begint. Een leuke tocht door Maastricht. We komen zelf uit de buurt dus kenden de plekjes maar veel toeristen zullen deze stukjes van de stad vast kunnen waarderen. Een uur heb je wel nodig voor de tocht en de code, maar juist omdat hij niet ruim haalbaar is vonden wij het alsnog spannend.

Indien 'friend Al' je goedkeurde kreeg je toegang tot de verborgen bar. Mooi opgezette kamer en de enige escaperoom waar je bier/wijn kan drinken onder het spel (hoera +1!). De eerste puzzel was voor ons direct de lastigste en er werd al aangegeven dat iedereen hier 'starthulp' kreeg. Verder waren de puzzels het enige kleine nadeel; we vonden ze niet heel spannend. Omdat de kamer lineair is opgesteld voorkom je gelukkig grote chaos, maar bij een puzzel kon de helft van de groep niets toevoegen. Maar dat mocht de pret niet drukken; we konden een goede deal sluiten voor een laatste hint en ontsnapten op tijd uit de bar!

We zijn benieuwd naar een opvolgende kamer. Hopelijk kunnen ze nog een mooie combinatie maken met het concept van de verborgen locatie, dat was zeker een meerwaarde.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Contact via whatsapp
  • Combinatie met speurtocht
  • Hoera, bier en wijn in de escaperoom!
  • Vrije donkere kamer
  • Lastig te reserveren. Duurde lang voor je bevestig
  • Geen spannende puzzels

 

0 reviews