3 jaar escapetalk.nl giveaway #11 - Escape Room Katwijk

02-09-2019

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat we met Escapetalk.nl dit jaar 3 jaar bestaan. Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: om het met jullie allemaal te vieren, gaven we 10 weken lang elke week een escape weg! We hadden de hele top 10 locaties van onze site bereid gevonden om hieraan mee te werken! Het was een ongekend succes en we willen iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt nogmaals ontzettend bedanken!

Maar wat doe je als terwijl de actie loopt de top 10 verandert en andere escape rooms aangeven ook graag mee te willen doen? Dan stop je toch niet na de oorspronkelijke top 10? Dan ga je gewoon door toch? :) Dus mocht je als escape room ook een escape weg willen geven, laat het ons dan vooral weten.

We trappen deze bonus rondes terecht af met Escape Room Katwijk. Terwijl de actie liep klom deze nieuwe locatie namelijk op naar de vierde plek in de top 10 lijst van locaties en plek zes van de top 10 kamers. Knappe prestatie! We hebben de kamer zelf ook al mogen spelen en waren ontzettend enthousiast. Voor liefhebbers van de La Casa De Papel serie (daar reken we onszelf ook zeker toe) is de Bella Ciao kamer een geweldig feest der herkenning, maar ook voor mensen die de serie niet kennen speelt het heerlijk weg. Wat ons betreft een absolute aanrader in ieder geval en met een 9.8 uit 140 reviews zijn jullie dat blijkbaar met ons eens. We zijn dan ook trots dat we een escape mogen weggeven!

3 jaar escapetalk.nl giveaway #11 - Escape Room Katwijk

Wat geven we precies weg?

  • We mogen een escape voor Bella Ciao weggeven.
  • De dag mag je zelf bepalen (zolang je van te voren een beschikbaar tijdslot reserveert).
Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina (vergeet dit niet!) en deel dit bericht openbaar op Facebook.
  • De actie loopt tot maandag 9 september
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Je mag deelnemen aan meerdere giveaways.
Veel succes!

Gerelateerde escaperooms: Escape Room Katwijk

Reacties

  • Pim
  • Geplaatst op 3 september 2019 om 09:22

Ik snap dat je dat jammer vind :) Het werkt natuurlijk twee kanten op. Escape rooms geven een escape weg en krijgen daar dan via social media wat exposure / reclame voor terug. Je kan wel veel andere acties en kortingen vinden in onze wekelijkse Escape Weekly! Al werken die ook vaak via de social media. Wellicht in de toekomst!

Ik heb bewust geen Facebook en Instagram maar dan is het wel jammer dat je niet met zulke leuke win acties mee kan doen. Helaas kan ik niet delen maar als fanatieke escaper wil ik ook graag winnen :)

Plaats een reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu