Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

3 jaar escapetalk.nl giveaway #11 - Escape Room Katwijk

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat we met Escapetalk.nl dit jaar 3 jaar bestaan. Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: om het met jullie allemaal te vieren, gaven we 10 weken lang elke week een escape weg! We hadden de hele top 10 locaties van onze site bereid gevonden om hieraan mee te werken! Het was een ongekend succes en we willen iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt nogmaals ontzettend bedanken!

Maar wat doe je als terwijl de actie loopt de top 10 verandert en andere escape rooms aangeven ook graag mee te willen doen? Dan stop je toch niet na de oorspronkelijke top 10? Dan ga je gewoon door toch? :) Dus mocht je als escape room ook een escape weg willen geven, laat het ons dan vooral weten.

We trappen deze bonus rondes terecht af met Escape Room Katwijk. Terwijl de actie liep klom deze nieuwe locatie namelijk op naar de vierde plek in de top 10 lijst van locaties en plek zes van de top 10 kamers. Knappe prestatie! We hebben de kamer zelf ook al mogen spelen en waren ontzettend enthousiast. Voor liefhebbers van de La Casa De Papel serie (daar reken we onszelf ook zeker toe) is de Bella Ciao kamer een geweldig feest der herkenning, maar ook voor mensen die de serie niet kennen speelt het heerlijk weg. Wat ons betreft een absolute aanrader in ieder geval en met een 9.8 uit 140 reviews zijn jullie dat blijkbaar met ons eens. We zijn dan ook trots dat we een escape mogen weggeven!

3 jaar escapetalk.nl giveaway #11 - Escape Room Katwijk

Wat geven we precies weg?

  • We mogen een escape voor Bella Ciao weggeven.
  • De dag mag je zelf bepalen (zolang je van te voren een beschikbaar tijdslot reserveert).
Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina (vergeet dit niet!) en deel dit bericht openbaar op Facebook.
  • De actie loopt tot maandag 9 september
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Je mag deelnemen aan meerdere giveaways.
Veel succes!

Genoemde escape rooms

Escape Room Katwijk

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren