Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bekendmaking Publieksfavorieten 2019

Net als de afgelopen twee jaren hebben we ook dit jaar weer de Publieksfavorieten voor jullie berekend. Geen massale stemactie, maar een objectieve, transparante meting over langere tijd. De huidige meting is met meer dan 8000 stemmen en 520 locaties gedaan. Als je dan tot de toppers behoort, dan mag je daar gerust trots op zijn.

Hoe hebben we de winnaars bepaald?
Net als vorig jaar hebben we 1 september als peildatum genomen en vervolgens tot een jaar terug in onze database gekeken. Alle reviews uit die periode tellen mee, alleen de drempel is door ons bepaald. Gezien de toename in reviews zijn we weer wat strenger geworden en moesten escape rooms dit jaar minimaal een 9 scoren en minimaal 100 reviews hebben verzameld. Als je die formule op alle kamers loslaat, kom je tot het volgende lijstje (met afgeronde scores).

Volgens jullie zijn dit de best scorende 15 escape rooms van de Benelux van het afgelopen jaar en daarom mogen zij zich Publieksfavoriet 2019 noemen. Een mooi lijstje met sterk scorende nieuwkomers, maar ook met locaties die al voor het derde jaar op rij deze prijs mogen winnen.

Voor de duidelijkheid: Deze berekening wil absoluut niet zeggen dat de overige escape rooms niet de moeite waard zijn. Er waren weer een hoop escape rooms die er dicht tegen aan zaten, maar of net te laag scoorden of simpelweg te weinig reviews hadden. Maar de meting voor volgend jaar is al weer gestart! Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. We zijn benieuwd wie er volgend jaar in staan!

Gefeliciteerd!
Maar voor nu willen we vooral alle escape rooms uit bovenstaand lijstje feliciteren. Een prestatie waar je trots op mag zijn! Naast de eer, een vermelding op deze pagina en een vermelding op jullie Escapetalk-pagina krijgen jullie binnenkort ook onderstaand bordje met de post. Stuur ons even een berichtje met het adres waar je het bordje wil ontvangen en wij versturen ze zo snel mogelijk. We verwachten ze morgen binnen te krijgen namelijk. Reserveren jullie vast een mooi plekje van 20cm x 20cm?

Publieksfavorieten 2019

Genoemde escape rooms

DarkPark Delft DarkPark Zoetermeer Down The Hatch Escape Room Katwijk Escape Room The Cube Kamer 237 Mama Bazooka Next Level Escaperoom Eindhoven OuterGround Riddle Room Rock City Escape ROX Escape Experience Sky High escape rooms Tales of Torchdale The Great Escape

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren