Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: ZWART

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we ZWART in Breda aan het woord.

ZWART Breda

Wie zijn jullie en waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Zwart is een beleveniscentrum waar uitjes & activiteiten worden georganiseerd. Hierbij willen wij de gasten voorzien van unieke belevenissen. Tijdens deze activiteiten wordt het zicht ontnomen, waarbij tijdsbesef en natuurlijk de mobiele telefoon verdwenen zijn en andere zintuigen juist beter gaan werken. We zijn begonnen met het concept ‘dining in the dark’. Dit hebben we uitgebreid met onder andere de Escape Room in het donker.

In het kort even het verhaaltje van de Escape Room: We hebben de Escape Room in een uniek jasje gestoken. Naast het feit dat hij in het donker is, is het bij deze Escape Room niet de bedoeling om uit te breken. Door middel van het oplossen van raadsels en puzzels moet een misdaad opgelost worden. Deze misdaad is gepleegd door Mr. Zwart’, die reeds weer actief is in eigen land. Politie Noord-Brabant meldde dit afgelopen nacht. In één week tijd is er in negen verschillende villa’s ingebroken en is voor meer dan €110.000,- aan geld en waardevolle spullen meegenomen. De werkwijze van de inbreker komt sterk overeen met de methode van de wereldberoemde crimineel die onlangs ontsnapt is uit de gevangenis. Het heeft politie uit binnen- en buitenland ruim 18 jaar gekost om deze man achter slot en grendel te krijgen. Zij hopen op dit moment dus op een misstap van Zwart of hulp uit onverwachte hoek. Het is de bedoeling om binnen 60 minuten de Escape Room op te lossen en het verhaal van meneer Zwart te ontrafelen. Samenwerken en communicatie zijn essentieel tijdens deze Escape Room.

Wat zijn jullie plannen?
In de toekomst willen we dit unieke concept nog verder en beter uitwerken. Nieuwe activiteiten en arrangementen behoren hierbij tot de mogelijkheden, maar het unieke concept zal hierbij altijd blijven bestaan.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Een bezoek aan Zwart is een unieke ervaring en zeker de moeite waard. Want als je niet kunt zien welke Escape Room je speelt of wat je eet, wordt een beleving nog intenser. En omdat je samen met elkaar de uitdaging aangaat onder begeleiding van onze blinde obers, ontstaan prachtige situaties. 

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van ZWART op onze website.

Genoemde escape rooms

ZWART

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren