Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Your Escape

In deze rubriek geven we geregeld een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Your Escape uit Leiden aan het woord.

Even voorstellen: Your Escape in Leiden

Wie zijn jullie?
Wij zijn gevestigd in de sleutelstad van Nederland, het prachtige maar ook mysterieuze Leiden. Ik, Jordin de eigenaar van Your Escape, ben verantwoordelijk voor dit toch wel spannende verhaal. Maar dit heb ik zeker niet alleen gedaan, met behulp van mijn beste vriend, broers, ouders en een heleboel vrienden hebben wij dit prachtige project, genaamd Rebecca werkelijkheid kunnen maken.

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Zoals je vaker hoort is het een beetje een uit de hand gelopen hobby. Na behoorlijk wat kamers gespeeld te hebben, kwam onder het genot van een drankje toch wel een vrij enthousiaste gedachtespinsel dat het heel gaaf zou zijn als dat gevoel wat ik met mijn escape crew keer op keer beleef ook over mag en kan brengen op mensen die de zelfde passie dragen als dat wij doen. Zodoende dus slapeloze nachten van continu maar schrijven, bedenken, tekenen en uitzoeken. Al met al een traject van meer dan 2 jaar, maar ach jongens het was het dubbel en dwars waard!

Wat zijn jullie plannen?
Met de eerste kamer nog maar net open zit mijn hoofd stiekem al een beetje bij de tweede kamer. Met het zoeken van onze locatie is namelijk zeker rekening gehouden om uit te kunnen breiden. Met een nu volledig geautomatiseerde en technische kamer zijn er plannen om op een hoger level een tweede kamer te realiseren. De plannen na het openen van de tweede kamer blijven voor nu nog even geheim. Ik kan jullie alleen vertellen dat het hier niet bij blijft!

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Waarom? Omdat wij super enthousiast worden als wij mensen mogen ontvangen natuurlijk! Daarnaast zijn wij altijd benieuwd naar wat onze mede escapers er van vinden. En laat ik even eerlijk zijn, elke groep is voor mij weer een feestje. De verhalen en ervaringen van andere escapers te horen krijgen is echt wel één van mijn favorieten onderdelen. Ik doe natuurlijk ook mijn uiterste best om elke groep een onvergetelijke ervaring te bezorgen!


Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Your Escape in Leiden op onze website.

Genoemde escape rooms

Your Escape

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren