Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Villa BreTil

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Villa BreTil in Rijen aan het woord.

Villa BreTil

Wie zijn jullie?
Villa Bretil (BREda / TILburg) is ontstaan door een samenwerking van 2 buren, (Henny en Mariska, met de buurtjes Daniel en Suzanne) die samen het wel zagen zitten om een escaperoom te beginnen, maar dan net even iets anders. Buiten de escaperoom hebben we nog andere werkzaamheden, ikzelf ben mede eigenaar van Monkey Town Waalwijk en Daniel heeft een investerings bedrijf Storm.

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Nou dat is makkelijk, zoals elke escaperoom eigenaar zijn we gek op het spelletje en is het gewoon ontzettend leuk om te doen en de bezoekers een kijkje te geven in jouw verzinsels om ze een uurtje bezig te houden en te vermaken. Het is ook geweldig om te zien wat voor soort mensen er allemaal zijn en hoe ze de puzzels proberen op te lossen.

Wat zijn jullie plannen?
Oef, nog enorm veel eigenlijk. We zijn nu ruim 3 maanden open en zijn de 2 bestaande kamers nu al aan het up-daten. Als de kamers draaien zoals we willen, gaan we verder met kamer 3 en 4. Alles gaat verder in het basis verhaal zodat de villa 1 compleet verhaal wordt. Als je dus alle kamers gespeeld hebt, weet je wat er precies met de familie Schillinger gebeurd is tijdens de duitse bezetting in de 2de wereldoorlog hier in ons dorpje Gilze-Rijen. Uiteraard heeft elke kamer zijn eigen verhaal en weet je na de speurtocht wat zich in deze kamer heeft afgespeeld.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Hier moest ik even over na denken, maar zeg hetzelfde als wat ik eigenlijk altijd tegen klanten vertel. Locatie…..!

Je komt bij ons aan op het parkeerterrein (Groot en Gratis) en je avontuur is al begonnen, je stapt uit en loopt over een nostalgisch pad zo de tijd terug naar 1940. Daar waar het zich afspeelt, je waant je niet meer in de huidige tijd maar in vroeger. De gehele Villa is gerestaureerd naar het verleden en komt dus ook terecht in een oude ruime gezellige woonkamer die ingericht is naar de wensen van de familie Schillinger. Ze hebben toentertijd hun huisraad mee genomen en is ook altijd zo gebleven. De Familie Schillinger hebben 2 kamers klaar, namelijk de tandarts praktijk van de heer Schillinger en de kamer van hun dochter Hannah die daar niet een hele leuke tijd heeft gehad. We hopen u snel als bezoeker te mogen ontvangen en mogen omarmen in de gezelligheid van vroeger….

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Villa BreTil op onze website.

Genoemde escape rooms

Villa BreTil Escape Rooms

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren