Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: MindEscape

In deze rubriek geven we geregeld een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we MindEscape uit Rotterdam aan het woord.

MindEscape

Wie zijn jullie?
Ontzettend enthousiaste eigenaressen van MindEscape; Talitha en Sabina! Naast dat wij deze escape room hebben neergezet werkt Talitha als teamleidster van de huishouding in de zorg, en Sabina als Verpleegkundige. 

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Wij zijn zelf ontzettend fanatieke escapers, met inmiddels gemiddeld 200 gespeelde kamers. Vanaf de eerste kamer die we speelde, hadden we de droom om zelf een escape room op te zetten. Na een jaar zoeken naar de juiste locatie hadden we dan eindelijk een pand in Rotterdam, en nu staat Anna’s Dollhouse er! En is de 2e kamer “in de maak”!

Wat zijn jullie plannen?
Uiteindelijk willen wij op deze locatie 3 escape rooms bouwen. Op dit moment zijn we bezig met het bouwen van “De Expeditie”, onze toekomstige 2e kamer. Ook hebben we een speurtocht voor kinderen ontwikkeld, en kunnen de kinderen onder begeleiding van ons de escape room spelen. 

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Is dit überhaupt een vraag? ;) Wij denken dat het geen kwestie is van moeten, maar van willen. We worden ontzettend blij van mensen die bij ons komen escapen, en die er super enthousiast uit komen. Zoals elke escape room eigenaar zou zeggen; we willen mensen een leuke beleving meegeven.. en uiteraard willen we Anna keer op keer laten bevrijden :)

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van MindEscape in Rotterdam op onze website.

Genoemde escape rooms

MindEscape
echt een top Escape room. Top service en zelfs lastig voor de betere in het veld!
11 september 2019 om 16:56:44

Plaats een reactie

Login om te reageren