Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Disaster Escape

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Disaster Escape in Meerssen aan het woord.Wie zijn jullie?
Mijn naam is Eric Muijtjens, bouwjaar 1985 en geboren in Meerssen (Zuid Limburg). Van kleins af aan al gefascineerd door lego, techniek en elektronica. Daar kwam een aantal jaren geleden nog een escaperoom virus bij, en een nieuwe droom was geboren; Zelf een escape room bedenken, bouwen en beheren!

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Zoals gezegd heb ik het escape room virus goed te pakken, en worden er aardig wat kamers gespeeld. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Hongarije, Tsjechië, Engeland en Tenerife kunnen van het lijstje afgestreept worden. Na honderden sleutels en cijferslotjes gebruikt te hebben was het voor mij een uitdaging om een kamer te bedenken zónder sleutels en cijfersloten. Met als resultaat: “The Nuclear Powerplant”.

Wat zijn jullie plannen?
Het bedrijfspand dat ik ter beschikking heb is bijna 500 m2 groot, en biedt ruimte voor meerdere kamers. Het is dan ook niet uitgesloten dat hier meerdere rooms gevestigd gaan worden in de komende maanden/jaren.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Onze locatie heeft een mooie lounge ruimte waar je onder het genot van een drankje een pijltje kan gooien of een balletje kan stoten. Daarbij is onze eerste kamer “The Nuclear Powerplant” uniek in zijn soort vanwege het ontbreken van cijfer hangsloten en sleutels.
Parkeren op eigen terrein is trouwens gratis, net zoals de eerste consumptie voor spelers!

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Disaster Escape op onze website.

Genoemde escape rooms

Disaster Escape

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren