Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 9 - 2017

Een mooie week voor escapetalk.nl. We zijn net terug van onze tweede geweldige trip naar Budapest. Het verslag volgt later op de site. Daarnaast hebben we inmiddels 600 (!) kamers op de website staan (en dan tellen de gesloten kamers niet eens mee). Maar goed, jullie komen hier voor de Escape Weekly natuurlijk:

Nieuws

- Black Hawk, de Whatsapp game van Project Escape is nog maar een paar dagen te spelen. Dus als je dit ook wil proberen raden we je aan snel een afspraak te plannen met Black Hawk. Escapetalk.nl heeft het onlangs gespeeld en wist de missie tot een goed einde te brengen. Het bleef tot het laatste moment spannend. Wellicht dat we hier later nog even op terugkomen.

- Escape Room Morskieft heeft naar eigen zegen de eerste regionale escape room voor kinderen in Reutum zo valt te lezen in het artikel van Tubantia.

- The Hour Escapes heeft een video geupload voor hun Nikola Tesla kamer.  

- In de Bagijnetoren van Delft komt een escaperoom met als thema Willem van Oranje Nassau. Het belooft een escaperoom te worden met veel techniek en weinig sloten en cijfercombinaties. We zijn benieuwd! Meer weten? Lees de artikelen op indebuurt.nl of omroepwest.nl.

- In het Noordhollandsch Dagblad staat een artikel over de nieuwe escaperoom in Schagen. In de kamer Space Lab moet de moord op wetenschapper Nora Fontani worden opgelost.


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn en ticketveiling.nl hebben we de volgende kortingen en acties gevonden:

 • Escape Room Rijswijk heeft een actie lopen waarbij je moet raden wat er te zien is op een foto. Raad jij het goede antwoord? Dan maak je kans om de nieuwe kamer te komen testen.
   
 • Een gratis escape winnen bij Escaperoom Apeldoorn? Tot en met zaterdag 4 maart geven ze 4 x de Clowns Curse weg voor 8 personen. Hoe? Lees hier de details. De eerste twee escapes zijn inmiddels al gewonnen! Daarnaast doen ze een oproep voor testteams. Van 4 t/m 19 maart kun je deze escaperoom met korting spelen. Dan betaal je 75 euro in plaats van 115 euro.
   
 • The Escape Hunt Experience Maastricht heeft een carnavalsactie t/m 15 maart. Gebruik de kortingscode 'Vastelaeovond' voor een mooie korting. Meer details zien hier te vinden.
   
 • Ook Escape Room Limburg heeft een carnavalsactie van maandag 26 februari t/m zondag 5 maart. Als je met een groep van minimaal 5 personen bent betaal je 15,99 per persoon en krijg je een gratis consumptie.
   
 • En dan nog één carnavalsatie, om het af te leren: Van vrijdag 24 februari t/m vrijdag 3 maart kun je ook terecht bij Escape Room Uden en betaal je slechts 10 euro per persoon.
   
 • Vanaf zaterdag 25 februari is Trapped in Houthalen (België) geopend. Om dit te vieren hebben ze een actie lopen waarbij je o.a. een gratis escape kunt winnen. Zie dit bericht voor meer details.
   
 • Bij Escaperoom 0318 kun je vanaf nu ook terecht voor kinderfeestjes. Om dit te vieren geven ze één kinderfeest weg. Winnen? Like dan de Facebook pagina, dit bericht en laat in de reacties weten waarom juist jouw kind dit kinderfeest verdiend! Vrijdag 3 maart maken ze de winnaar bekend.
   
 • Escaperoom in Gouda heeft een actie in de krokusvakantie tussen 25 februari en 5 maart. Als je dan een kamer boekt betaal je geen 120 euro maar 90 euro.
   
 • Als je de kortingscode TWITTER gebruikt bij AKA Escape Rooms in Zwolle krijg je 10% korting. Daarnaast is Emporium #13 nu ook in het Engels te spelen!
   
 • Escape Enterprise heeft een actie op Facebook waarbij je kans maakt op een escape voor 4 personen. Hoe? Like ze op Facebook, deel dit bericht openbaar en vertel met welke drie vrienden jij graag wilt komen escapen. Bij 200 likes kiezen ze een winnaar!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft onlangs de 500 likes van hun actie op Facebook gehaald. Bij 750 likes verloten ze een gratis kamer.
   
 • Escaperoom Oss geeft een escape weg op Facebook! Bij de 1000 likes van hun Facebook pagina zal er onder alle likers een gratis escape worden verloot. Al geweest? Weggeven als cadeau mag ook!

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Room Morskieft Escape Room Schagen OuterGround ROX Escape Experience Swolland The Hour Escapes The Team Building

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren