Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 5 - 2019

En toen was het alweer februari. Tijd voor week 5 van de Escape Weekly!

Nieuws

 • Opgelet! Voorheen haalden we veel van ons nieuws van Facebook. Door met onze Facebook pagina pagina's van escape rooms te liken kregen we een nieuwsfeed met alle berichten van escape rooms. Facebook heeft deze functie echter geschrapt. De kans is dus groter geworden dat we nieuws missen. Laat het ons daarom vooral weten als je nieuws hebt voor de Escape Weekly! Dit kan door ons te mailen of ons te taggen in je Facebook post.
   
 • The Big Escape nieuws: We hadden het onlangs al over de teaser die werd gepost, maar nu zijn de deelnemers en uitzendtijdstippen bekend. Vanaf 4 maart kun je iedere maandag om 20:25 op NPO 3 terecht. Dennis Weening, Kalvijn, Jessie Maya, Vivianne Bendermacher, Bastiaan van Schaik, Juvat Westendorp, Bobbi Eden, Kim Lammers, Zarayda Groenhart en Francisco Elson zullen het tegen elkaar opnemen. Wie gaat er kijken?
   
 • Escape Challenge liet ons weten dat ze binnenkort een nieuwe escape room in Zoetermeer openen. Ze zijn al maanden aan het bouwen en openen binnenkort de boekingen voor The End! Daarnaast geven ze aan binnenkort met nog meer nieuws te komen. We zijn erg benieuwd!
   
 • Roba Festa in Helmond liet ons weten dat ze een nieuwe escape room hebben, het Rariteitenkabinet. Wie is er al geweest?
   
 • Het Medusa Rapport van Puzzelpost is eindelijk af en gaat verstuurd worden! Daarnaast is Ruud vader geworden van een baby. We feliciteren hem met beide geboortes ;) Zelf hebben we inmiddels de eerste post van het Medusa Rapport mogen ontvangen en dat beloofde al veel goeds!
   
 • Onze vrienden van Escape Room Rijswijk hebben ook wat te vieren, de vergunning van de nieuwe locatie is rond. Gefeliciteerd! Vanaf dit weekend beginnen ze aan het realiseren van de vierde kamer. We zijn erg benieuwd!
   
 • In het AD Utrecht stond een artikel over De Binnenpoort. Wie is er al naar Het Moordonderzoek geweest?
   
 • Escape Room Alkmaar heeft een tekening van 2 bananen op Instagram gepost. Gaat de nieuwe kamer een jungle thema hebben?
   
 • Escaperoom Den Helder heeft weer een teaser gepost op Instagram.
   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Bij Escape Room The Game zijn ze op zoek naar gezinnen als testers. Teams van 3-5 personen, bestaande uit zowel ouders als kinderen (10-16 jaar). Testsessies vinden plaats in Rotterdam van 6 tot 16 februari.
   
 • We feliciteren onze vrienden van Escape Room Rijswijk met het feit dat ze deze week 3 jaar bestaan! Zelf vieren ze het met een mooie actie. Als je ze feliciteert met een mooie verjaardagsfoto en ze daarin vermeld dan krijg jij 15% korting. De meest originele foto mag zelfs gratis langskomen op de nieuwe locatie. Deze actie loopt tot 4 februari. Verder organiseren ze ook nog een Single avond op 14 februari. Geef je op en zij zoeken een match voor je. Samen met je match en andere singles speel je vervolgens een Exit spel en een escape room of pubquiz. Maar ze hebben ook aan de stelletjes gedacht. Stellen die op 12, 13 of 14 februari komen spelen betalen slechts 80 euro. Meer info vind je hier.
   
 • Je kunt ook bij The Great Escape terecht met Valentijn. Ze zullen een goede verhouding maken tussen mannen en vrouwen en de kosten zijn 25 euro per persoon. Inschrijven kan voor 4 februari. Ze zijn momenteel met name op zoek naar mannen. Meer details vind je hier. Verder krijgt iedereen in februari 15 euro korting als je de kortingscode VALENTIJNSCODE gebruikt bij je reservering.
   
 • Room Escape Maastricht heeft ook een mooie Valentijnsactie. Van 11 t/m 17 februari betaal je voor 2 personen slechts 47,50 euro (in plaats van 85 euro) en krijg je nog een 'love poison' vooraf ook. Goede deal lijkt ons!
   
 • Locks & Keys is ook op zoek naar dappere singles voor Valentijn. Ze organiseren die dag een blind date avond, waarbij ze groepen zullen samenstellen op basis van de aanmeldingen. Tijdens het napraten krijg je een huisgemaakte liefdes cocktail. Kosten zijn 25 euro per persoon. Meer info vind je hier.
   
 • Ook bij The Space in Veghel kun je terecht op Valentijnsdag. Voor 17,50 per persoon ga je escapen met andere singles en krijg je twee drankjes. Goede deal lijkt ons?
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!

Vacatures
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website. Daarnaast zijn ze bij Lift 3 in Mill, waar Escapetalk gemaakt wordt, op zoek naar back- en front-end stagiairs. Iets voor jou? Neem dan snel contact op!
   
 • Doctor Watsons in Rotterdam is op zoek naar game hosts. Iets voor jou?
   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

DarkPark Zoetermeer Doctor Watsons Escape And More Escape Room De Binnenpoort Escaperoom Alkmaar OuterGround Room Escape Maastricht The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren