Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 42 - 2017

Wat komt er na 41? Juist, 42! The answer to life, the universe and everything. Maar ook het weeknummer van deze Escape Weekly!

Nieuws

 • Van onze welingelichte bronnen rondom het hotel Kamer 237 in Volkel kregen we de tip dat ze daar inmiddels druk bezig zijn met de nieuwe kamer die zal draaien om de concierge van het hotel. Zo schijnen er een oud bureau, bureaustoel, lamp, postvakjes etc ingekocht te zijn. Meer weten we momenteel ook niet, maar we houden jullie op de hoogte daar kun je zeker van zijn!
   
 • Vanaf zaterdag is het dan eindelijk echt zo ver. De Ramkraak van Project Escape kan dan gereserveerd worden. Om dat alvast een beetje te vieren hebben ze het logo vandaag onthuld. Heb je de website van Starlife, het bedrijf waar alles om draait in De Ramkraak, ook al ontdekt?
   
 • Escape rooms duiken overal op. Nu hoopt het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties twintigers en dertigers warm te laten lopen voor de gemeentepolitiek via een escape room. Dit idee, van Pim Meijer, won de eerste prijs tijdens de Battle Of Concepts. Otsnappen uit de raadszaal gaat alleen door een politiek probleem op te lossen. Op de website van RTL Nieuws valt nog meer te lezen.
   
 • Puzzelpost heeft weer een update geplaatst. Tijdens de crowdfunding was er een extra streefdoel: mocht er 55.000 euro worden opgehaald dan zou iedereen een oude, versleten archiefdoos krijgen. Dat doel werd niet gehaald, maar de archiefdoos komt er toch. Goed nieuws voor iedereen die het project gesteund heeft!
   
 • De populaire jeugdboekenschrijfster Maren Stoffels heeft een nieuw boek genaamd Escape Room. Wellicht heb je het al op onze Facebook voorbij zien komen. Binnenkort geven we twee exemplaren weg. In de Noorderkrant valt te lezen dat ze het CSG Winsum bezocht in het kader van de Kinderboekenweek en de kinderen een opdracht liet uitvoeren waarbij ze een code moesten kraken.
   
 • Vorige week gaven we al aan dat je terecht kon bij Escape Room Schagen voor de presentatiedag van bedrijventerrein Witte Paal. SchagenFM schreef er een stukje over. Zo zijn er wat foto's te zien en leren we dat de snelste, ervaren, ploeg na 32 minuten wist te ontsnappen
   
 • The Escape Hunt Experience Maastricht laat weten dat het moederbedrijf (Escape Hunt Global) bezig is met een app waarop je straks een escape hunt kunt doen op je telefoon. We zijn erg benieuwd!
   
 • Locked uit Tilburg is vijf dagen in Praag en willen daar 30 escape rooms gaan spelen. Benieuwd hoe het ze bevalt? Ze houden ook een vlog bij.
   
 • Kom je voor 30 november nog in Spanje? Dan is het wellicht interessant om even langs te gaan bij de Audi E-Tron Room die Audi heeft gemaakt om hun nieuwe geheel elektronische E-Tron lijn te promoten. Ziet er bijzonder uit toch?
   
 • Bij Escaperoom Eindhoven zijn ze op zoek naar een oude boerderij om wat opnames te mogen maken. Wie helpt ze uit de brand?

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & Vakantieveilingen hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Ben je al eens bij Escape Centrum Limburg geweest en is er toen een foto van je gemaakt? Als je teruggaat krijg je 10% korting als je je foto terug kan vinden op de nieuwe fotowand. Daarnaast geven ze aan dat er op korte termijn twee nieuwe kamers bijkomen!
   
 • Bij Escape Room Rijswijk geven ze twee vrijkaarten weg voor een team van maximaal zes personen. Interesse? Plaats dan een reactie onder dit bericht met de reden waarom jij ze wil. De twee meest originele redenen winnen.
   
 • Een gratis escape voor maximaal 6 personen winnen bij Forbidden Floor? Laat onder dit bericht weten dat je graag de escape wilt winnen en wie weet hoor je 23 oktober dat je hebt gewonnen.
   
 • Onder de eerstvolgende 50 boekingen van Bijlmerbajes Ontgrendeld verloten ze 1 gratis ontsnapping. Zodra ze de 50 boekingen zijn gepasseerd krijgt een boeking zijn of haar geld teruggestort.
   
 • House of Locks in Limbricht heeft deze maand haar deuren geopend en daarom geven ze in de maand oktober 10% korting op alle reserveringen. Daarnaast kun je een gratis escape voor maximaal 6 personen winnen. Like hun Facebook pagina, deel deze foto en laat een reactie achter. Bij elke 500ste like geven ze een escape weg. De eerste winnaar is al bekend gemaakt.
   
 • Escaperoom Dockum is op zoek naar een onderwerp voor hun nieuwe kamer. Heb jij leuke anekdotes of geheimen van Dokkum en omgeving? Stuur je idee in en als jouw idee wordt uitgekozen win je een gratis escape voor maximaal 6 personen. Deze actie loopt tot 31 december.
   
 • Wil je je presenteren aan recruiters van Albert Heijn, Achmea en Randstad? Geef je dan op voor het evenement bij Locked in Tilburg op 6 november. Deelname duurt een halve dag, is gratis en je krijgt ook nog een lunch of borrel. Klinkt goed toch?
   
 • Voor het Halloween Festival 'Crazy Sexy Cool' zijn opnames gemaakt in de escape rooms van Escape Challenge in Delft. Daarnaast geven ze 5 x 2 kaarten weg voor dit festival. Meer info vind je hier.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Escape Room Limburg heeft weer een actie. Van maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober betaal je 89,95 per kamer. Daarmee kun je dus bijna 40 euro besparen als je met 8 personen bent. Gebruik de code HERFST2017 als je online boekt. Deze actie geld ook voor de nieuwe Wild West kamer.
   
 • De zegels zijn inmiddels niet meer te koop, maar net als vorig jaar kun je je volle spaarkaarten van Albert Heijn inleveren voor korting op escape rooms. Bedankt voor de tip Soi!
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Je kunt dan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Centrum Limburg Escape Room 'Forbidden Floor' Escape Room Schagen Escape World Tilburg Kamer 237 Next Level Escaperoom Eindhoven OuterGround ROX Escape Experience The Escape Hunt Experience Maastricht

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren