Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 40 - 2017

Het is weer vrijdag, bijna weekend, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het weer tijd is voor de Escape Weekly:

Nieuws

 • Heb je onze review gelezen van Escape Room The Game: Virtual Reality? We waren erg benieuwd naar de combinatie van VR met de Escape Room The Game spellen.
   
 • Volg je ons al op Facebook? Dan heb je waarschijnlijk al dit bericht voorbij zien komen over de twee vrouwen die net ontsnapt waren uit de gevangenis toen ze gearresteerd werden in een escape room. Geheel begrijpelijk, wij snappen dat je nooit genoeg krijgt van ontsnappen...
   
 • Naast de escape room voor de Kinderboekenweek kun je vanaf nu ook een kids versie van The Prison Cell boeken bij The Great Escape in Zwolle.
   
 • We hadden het er vorige week al over, maar inmiddels is de trailer voor De Ramkraak bij Project Escape in Nijmegen te zien! Wij zijn nu nog benieuwder naar de kamer zelf.
   
 • Crimibox benaderde ons met nieuws: Ze zijn geselecteerd voor de volgende selectieronde van een startup begeleidingscampagne van de KBC bank in België, hebben een mooie nieuwe trailer en zullen binnenkort ook in Frankrijk verschijnen. Maar daarover later meer.
 • De mensen achter de Escabar benaderde ons ook met wat informatie over hun speciale pop-up bar tijdens de Dutch Design Week Eindhoven (van 21 t/m 29 oktober): De Escabar is te vinden in de kelder van Plan-B op de Hurkestraat. Je krijgt 30 minuten om via escaperoom spellen de bar zien te bereiken. Daarna heb je 30 minuten gratis drankjes (BeanBrothers, Vedett, Bos, Bobby's dry gin-tonic en meer). Je betaald in totaal 100 euro voor maximaal 6 personen. Boeken kan via: https://goo.gl/forms/TGkWRsQvnUYbFlKn1.

 • Mocht je nog willen ontsnappen uit Bijlmerbajes Ontgrendeld dan heb je mazzel, wegens succes is de einddatum verlengd tot 30 december.
   
 • Gisteren was de officiele opening van Forsaken Escape Room in Deventer. Deventer RTV besteedde er aandacht aan op hun website. Zo leren we dat de escaperoom gevestigd is in een echte oude atoomkelder.
   
 • Bij spelletjeswinkel Sfinx in Heerenveen komt een escape room volgens dit artikel van de Heereveense Courant. Het thema zal toepasselijk draaien om spelletjes. Daarnaast willen ze na een half jaar de escape room geheel ombouwen met een ander thema. We zijn benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnVakantieveilingen & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Bij Villa BreTil in Rijen hebben ze van de week opnames gemaakt voor de escape room, daarnaast geven ze bij 400 likes weer een try-out weg. Om kans te maken moet je dit bericht liken en delen.
   
 • Wil je je presenteren aan recruiters van Albert Heijn, Achmea en Randstad? Geef je dan op voor het evenement bij Locked in Tilburg op 6 november. Deelname duurt een halve dag, is gratis en je krijgt ook nog een lunch of borrel. Klinkt goed toch?
   
 • Voor het Halloween Festival 'Crazy Sexy Cool' zijn opnames gemaakt in de escape rooms van Escape Challenge in Delft. Daarnaast geven ze 5 x 2 kaarten weg voor dit festival. Meer info vind je hier.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • De Escape Room The Game uitbreidingen nog niet gespeeld? Je kunt er nu winnen! Als jij weet uit welk land deze versie van het basisspel komt maak je kans op een uitbreidingsset naar keuze.
   
 • Escape Room Limburg heeft weer een actie. Van maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober betaal je 89,95 per kamer. Daarmee kun je dus bijna 40 euro besparen als je met 8 personen bent. Gebruik de code HERFST2017 als je online boekt. Deze actie geld ook voor de nieuwe Wild West kamer.
   
 • De zegels zijn inmiddels niet meer te koop, maar net als vorig jaar kun je je volle spaarkaarten van Albert Heijn inleveren voor korting op escape rooms. Bedankt voor de tip Soi!
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Je kunt dan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Bijlmerbajes Ontgrendeld DarkPark Delft Escape Centrum Limburg Escape World Tilburg Forsaken escape room Mystery House Valkenburg Next Level Escaperoom Eindhoven ROX Escape Experience Sherlocked The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren