Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 4 - 2019

Tijd voor week 4 van de Escape Weekly!

Nieuws

 • Opgelet! Voorheen haalden we veel van ons nieuws van Facebook. Door met onze Facebook pagina pagina's van escape rooms te liken kregen we een nieuwsfeed met alle berichten van escape rooms. Facebook heeft deze functie echter geschrapt. De kans is dus groter geworden dat we nieuws missen. Laat het ons daarom vooral weten als je nieuws hebt voor de Escape Weekly! Dit kan door ons te mailen of ons te taggen in je Facebook post.
   
 • Riddle Room (die we onlangs nog interviewden) liet ons weten dat ze afgelopen week de Baron 1898 in de Efteling hebben omgetoverd tot een escape room die prijswinnaars mochten spelen. Hoe gaaf is dat? Zit iemand van de gelukkige winnaars toevallig op deze site? Maar een permanente escape room, is dat geen idee Efteling?
   
 • Disaster Escape & Escape Centrum Limburg hebben samen een mobiele escape room gemaakt voor Profcore. Hiermee geven ze de studenten een leuke, maar realistische ervaring over de werkzaamheden van een operator. Studenten krijgen 5 minuten om een storing in de controlekamer op te lossen.
   
 • Prison Escape heeft uitbreidingsplannen. Of het doorgaat is nog maar de vraag, maar in een artikel in de Gelderlander valt te lezen dat ze bezig zijn met De Kruisberg in Doetinchem. Naast de bestaande locatie in Breda zijn ze ook bezig met een voormalig miltair terrein in Daarle. 
   
 • Bij Enversed in Eindhoven hebben ze sinds kort de VR escape room Escape The Lost Pyramid. Deze speelt zich af in het universum van Assasin's Creed. Wie heeft deze al gespeeld?
   
 • Escape Room De Binnenpoort liet ons weten dat hun nieuwe kamer Het Moordonderzoek inmiddels geopend is. Wie is er al geweest?
   
 • Jongerencentrum Cerberus in Hengelo heeft een escape room gemaakt lezen we op indebuurt. Deze is vooralsnog alleen 1 en 2 februari te bezoeken, maar misschien volgen er nog meer avonden.
   
 • Project Escape liet ons weten dat ze voor de provincie Gelderland een 'Gelderland Experience' aan het maken zijn. Een grote truck met daarin een escape room waarin je meer komt te weten over de provincie en haar taken. Deze zal langs MBO scholen rijden om zo de jongeren kennis te laten maken met de provincie om ze zo richting de stembus te krijgen bij de provinciale staten verkiezingen. Van iedere klas gaan 6 jongeren de truck in, de rest van de klas speelt een game in de klas waarmee ze belangrijke informatie die nodig is in de truck bemachtigen. We hebben het al vaker gezegd, maar wij zijn echt te vroeg geboren...
   
 • Bij Escaperoom Den Helder zijn ze hard aan het klussen aan de eerste kamer. Op Instagram posten ze een kleine work in progress preview.
   
 • Gajes In de Bajes laat op Instagram dat ze druk aan het brainstormen zijn over de plannen met een nieuwe locatie. Wij zijn benieuwd!

   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Boek The Getaway van The Escaper voor 1 februari en je ontvangt 10% korting.
   
 • We feliciteren onze vrienden van Escape Room Rijswijk met het feit dat ze deze week 3 jaar bestaan! Zelf vieren ze het met een mooie actie. Als je ze feliciteert met een mooie verjaardagsfoto en ze daarin vermeld dan krijg jij 15% korting. De meest originele foto mag zelfs gratis langskomen op de nieuwe locatie. Deze actie loopt tot 4 februari. Verder organiseren ze ook nog een Single avond op 14 februari. Geef je op en zij zoeken een match voor je. Samen met je match en andere singles speel je vervolgens een Exit spel en een escape room of pubquiz. Maar ze hebben ook aan de stelletjes gedacht. Stellen die op 12, 13 of 14 februari komen spelen betalen slechts 80 euro. Meer info vind je hier.
   
 • Je kunt ook bij The Great Escape terecht met Valentijn. Ze zullen een goede verhouding maken tussen mannen en vrouwen en de kosten zijn 25 euro per persoon. Inschrijven kan voor 4 februari. Meer details vind je hier.
   
 • Locks & Keys is ook op zoek naar dappere singles voor Valentijn. Ze organiseren die dag een blind date avond, waarbij ze groepen zullen samenstellen op basis van de aanmeldingen. Tijdens het napraten krijg je een huisgemaakte liefdes cocktail. Kosten zijn 25 euro per persoon. Meer info vind je hier.
   
 • Ook bij The Space in Veghel kun je terecht op Valentijnsdag. Voor 17,50 per persoon ga je escapen met andere singles en krijg je twee drankjes. Goede deal lijkt ons?
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!

Vacatures
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website. Daarnaast zijn ze bij Lift 3 in Mill, waar Escapetalk gemaakt wordt, op zoek naar back- en front-end stagiairs. Iets voor jou? Neem dan snel contact op!
   
 • Escape Room Mol opent in februari en daarom zijn ze op zoek naar een game master. Iets voor jou?
   
 • The Great Escape is op zoek naar handige mensen om mee te werken aan volgende projecten op hun nieuwe locatie. Interessse?
   
 • Bij Escaperoom071 in Leiden zijn ze op zoek naar nieuwe collega's.

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Disaster Escape Enversed Escape Centrum Limburg Escape Room De Binnenpoort Escape Room Mol Escaperoom071 Gajes in de Bajes Utrecht Noordkade Uitjes OuterGround Prison Escape Breda Riddle Room ROX Escape Experience The Escaper The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren