Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 30

We verzamelen wekelijks al het escape nieuws. Kleine kanttekening: dit zal tot begin september waarschijnlijk de laatste zijn aangezien team Escapetalk.nl op vakantie gaat :) Geen nood, de site blijft verder gewoon draaien, maar we gaan deze wekelijkse verzameling even in de ijskast zetten. Begin september pakken we het weer op!

Nieuws

The Heist van ExitGame is geopend voor publiek! Bekijk de video op Twitter.

De complete selectie van FC Groningen is op bezoek geweest bij The Escape Hunt Experience Groningen voor een teambuildinguitje. Bekijk de video op hun Facebookpagina.

Er was onlangs wat ophef over de escaperoom met het thema Achterhuis van Escape Bunker Valkenswaard. De 19-jarige ondernemer zit echter niet stil en is van plan nog drie nieuwe kamers te openen met als thema de Tweede Wereldoorlog. De tweede kamer, die oorspronkelijk in mei open zou gaan, zal naar alle waarschijnlijkheid nu pas in oktober opengaan. Het thema zal nu 'Operatie Market Garden' zijn. Lees het hele artikel in het Eindhovens Dagblad.

Acties & Kortingen

 • Vergeet vooral onze escapevoucher niet. De eerste enthousiaste reacties zijn binnen en we horen over mensen die hele routes plannen. Voor 10 euro krijg je 20% korting op alle reserveringen bij meer dan 45 aangesloten escaperooms tot en met 31 augustus (laatste dag om te escapen). Die voucher heb je er dus na één bezoek al uit en je profiteert direct van extra korting. Waar wacht je nog op?
   
 • Heb je The Classic al gespeeld bij ExitGame? Dan krijg je een korting op The Heist. Hoe het precies werkt weten we ook niet, maar dat is wat ze gepost hebben op hun Facebook :)
   
 • Rudi zond ons een tip in: via ticketveiling.nl zijn nu deals te vinden voor Logic Locks in Amsterdam, De Voltage in Tilburg en Escape 48 in Breda.
   
 • Tot 1 september krijg je 20% korting bij Fort Pannerden als je een evaluatieformulier invult.
   
 • Vergeet ook het steeds wisselende aanbod aan escape room kortingen en aanbiedingen op GroupOnticketveiling.nl & WowDeal niet.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties of kortingen gevonden? Laat het ons vooral weten!
 

Genoemde escape rooms

De Voltage Escaperooms Tilburg Escape 48 Breda Escape Bunker Valkenswaard ExitGame Rotterdam Fort Pannerden Logic Locks Amsterdam The Escape Hunt Experience Groningen

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren