Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 2 - 2019

Week 2 van 2019 alweer! Voor je het weet zitten we in 2020...

Nieuws

 • Opgelet! Voorheen haalden we veel van ons nieuws van Facebook. Door met onze Facebook pagina pagina's van escape rooms te liken kregen we een nieuwsfeed met alle berichten van escape rooms. Facebook heeft deze functie echter geschrapt. De kans is dus groter geworden dat we nieuws missen. Laat het ons daarom vooral weten als je nieuws hebt voor de Escape Weekly! Dit kan door ons te mailen of ons te taggen in je Facebook post.
   
 • Afgelopen week was een week waarin de escape room wereld op z'n kop kwam te staan door de brand in Polen. Goed nadenken over veiligheid is nooit een slecht ding, maar laten we vooral niet massaal in paniek raken. De veiligheid in Nederlandse escape rooms is absoluut niet te vergelijken met die in Polen. Daarom schreven we een artikel over de veiligheid in escape rooms en werden aan de hand daarvan nog geinterviewd door het Algemeen Dagblad / Gelderlander.
   
 • Bij Get Out Of Here zijn ze druk bezig met het bouwen van een nieuwe, duistere, versie van The Maniac. Deze zal straks met twee teams te spelen zijn.
   
 • Escapegames 't Vossenhol liet ons weten dat ze het aanbod uitgebreid hebben met een battle kamer, De Erfenis. Daarnaast hebben ze met EscapeVillage (De Linnendief) een avontuur wat zich buiten afspeelt en waar je met behulp van een iPad en een koffer het spoor van De Linnendief moet volgen en deze probeert te ontmaskeren.
   
 • 4 januari werd de nieuwe kamer van Escape Room Ter Aar, Unsolved, geopend.
   
 • Onze vrienden van Room Escape Artist hebben de winnaars van hun jaarlijkse Golden Lock-in Awards weer bekend gemaakt. Ze hebben in 2018 191 escape rooms gespeeld en daarvan hebben er 13 deze prijs verdiend. Het is mooi om te zien dat er daarvan 3 uit Nederland komen. Proficiat Logic Locks in Amsterdam, The Great Escape in Zwolle & Escape Challenge in Zoetermeer.
   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
   
 • Escape Hotel geeft een cadeaubon voor max. 6 personen (ter waarde van 120 euro) weg. Kans maken? Tag je vrienden dan in dit bericht. Ze moeten dan wel hun Facebook pagina delen en liken. Winnaars worden 13 januari bekend gemaakt.
   
 • Wil je met je stem terug te horen zijn in de nieuwe Elixer experience van De Wintertuin die 21 maart opent? Lees dan dit bericht. Je kunt er zelfs een teamticket mee winnen!
   
 • Locks & Keys is op zoek naar dappere singles voor Valentijn (14 februari). Ze organiseren die dag een blind date avond, waarbij ze groepen zullen samenstellen op basis van de aanmeldingen. Tijdens het napraten krijg je een huisgemaakte liefdes cocktail. Kosten zijn 25 euro per persoon. Meer info vind je hier.
   
 • Als je tussen 21 december en 13 januari komt escapen bij The Riddle Room in Best dan krijg je een leuk cadeautje.
   
 • Sparen voor een gratis ticket bij The Space in Veghel? Voor elke tien euro die je bij de deelnemende winkels in de Veghelse Kalverstraat besteedt krijg je een Spacezegel. Met een volle kaart heb je een gratis ticket verdiend. Meer info vind je hier.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!

Vacatures
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website. Daarnaast zijn ze bij Lift 3 in Mill, waar Escapetalk gemaakt wordt, op zoek naar back- en front-end stagiairs. Iets voor jou? Neem dan snel contact op!
   
 • Bij Kokexperience in Harderwijk zijn ze op zoek naar escape room collega's. Iets voor jou?
   
 • De Wintertuin zoekt mensen om het team te versterken. Interesse?

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

DarkPark Zoetermeer Escape Hotel Escape Room Ter Aar Escaperoom Elixir Escaperoom Geldrop Kok Experience Logic Locks Amsterdam The Great Escape The Team Building

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren