Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 17 - 2017

We mogen dan een paar dagen in Spanje verblijven, we kunnen jullie natuurlijk niet zonder Escape Weekly laten zitten. Daarom, ook deze week gewoon weer een Escape Weekly.

Nieuws

- In het Dagblad van het Noorden stond een leuk artikel over de Laatste Schooldag (LSD) actie van de eindexamenleerlingen van het Dr. Nassau College in Assen. De hele school moest ontsnappen uit de escape room die zij gemaakt hadden.

- En als we het dan toch over scholen hebben. Op Omroep Zeeland staat een artikel over de leerlingen van CSW Van de Perre in Middelburg. Zij oefenen hun examenstof biologie in de vorm van een escape room. Wij zijn duidelijk te vroeg geboren :)

- We hoorden er de laatste tijd weinig over, maar de makers van The Circle Real Life Gaming hebben een update geplaatst op Facebook. We zijn erg benieuwd naar deze opvolger van De Zinkende Onderzeeër!

- Op Want.nl staat een interview met de bedenker van de tijdelijke escaperoom in de Bijlmerbajes. Vanaf 20 mei kun je er terecht. Let op: Er staan wel wat spoilers in dit artikel.

- Aankomende zomer kun je terecht op de SS Rotterdam voor een escape room. Je zal worden opgesloten in één van de oude koelcellen van het schip.

- We waren zelf helaas verhinderd, maar het Brabants Dagblad kon wel ingaan op de uitnodiging van pop-up escape room Bionaea. Ze schreven er een artikel over.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Bij Escape Room Emmen Escapes zijn ze bijna klaar met de eerste kamer. Na maandenlang bouwen en testen zullen ze op 12 mei de deuren openen. Om dat te vieren hebben ze een openingsaanbieding. Reserveer voor 7 mei en ontvang 15 euro korting bij boekingen tussen 12 mei en 12 juni als je de code FBOPENING2017 gebruikt.
   
 • The Escape Hunt Experience Maastricht bestaat 1 jaar. Proficiat! Omdat ze jarig zijn trakteren ze op een gratis escape voor maximaal 5 personen. Like de Facebookpagina en deel dit bericht. De winnaar wordt 20 mei bekend gemaakt!
   
 • In de meivakantie (van 1 tot en met 5 mei) speel je met 25% korting bij Escape Room Venray. Dat scheelt behoorlijk!
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Lockdown in Ghent heeft een mooie actie tot en met 15 mei. Als je het raadsel van dit bericht oplost krijg je een kortingscode waarmee 1 persoon gratis kan spelen.
   
 • Bij The Lock Escape Mortsel kunnen studenten met korting spelen. Verzamel tussen 15 april en 31 mei zes studenten, zorg dat je geldige studentenkaarten hebt en je speelt voor 80 euro in plaats van 100 euro.
   
 • Om te vieren dat ze open zijn geven ze de hele maand april 20 euro korting bij Escape 015. Gebruik de code 'APRIL20' bij het reserveren!
   
 • Bij Team Trapped hebben ze nu een actie waarbij je een exemplaar van Escape Room The Game kunt winnen. Schrijf een review op bijvoorbeeld escapetalk.nl en stuur een kopie van je review en je persoonlijke gegevens naar [email protected] om kans te maken!
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.
   
 • Als je 'MOL' vermeld bij je boeking bij Out Of Limits in Zele (België) krijg je tot en met 30 april korting. Voor een boeking van maximaal 7 personen betaal je dan 100 euro.
   
 • Escaperoom Zeewolde bestaat 1 jaar. Om dit te vieren geven ze korting weg. De hele maand speel je niet voor 90 euro maar voor 75 euro. Verder zullen ze nog een aantal Escape Room The Game exemplaren weggeven. Binnenkort overigens ook een interview met de heren op onze website.
   
 • Bij Bold Magazine kun je een escape winnen bij The Escape Hunt Experience Luxembourg. Vul hier je gegevens in om kans te maken. De wedstrijd loopt tot 16 mei.
   
 • Bij Escaperoom Eindhoven krijg je nu 20% korting als je de kortingscode CSIMOVIE gebruikt.

Vacatures
 • Live Escape in Rotterdam liet ons weten dat ze op zoek zijn naar een medewerker of medewerkster die beschikbaar is in de weekenden. Interesse?

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Emmen Escapes Live Escape The Circle Escaperoom

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren