Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 15 - 2017

Vrijdag, bijna weekend, maar vooral weer tijd voor de Escape Weekly!

Nieuws

- Escape Adventure uit Best liet ons weten dat ze winnaar zijn van Het Beste Uitje in de categorie Sportief en actief in de provincie Noord-Brabant. Proficiat!

- De tijdelijke pop-up escape room Hôtel Central in Baarn komt veelvuldig in het nieuws. Zo maakte RTV Baarn een leuke video en stonden er artikels in de Gooi & Eemlander en Baarns Weekblad. Hier leren we onder andere dat een van de iniatiefnemers volgend jaar een escape room in de Wintertuin wil openen. Wij zijn benieuwd!

- Escape Room The Game is op zoek naar jouw idee voor nieuwe uitbreidingen. Laat je idee achter in de reacties van dit bericht en wie weet spelen we straks allemaal jouw idee?

- Escape Prod in Brussel laat op Facebook weten dat ze druk bezig zijn met een nieuwe kamer: BlackSad - Private Detective.

- De jackpot bij De Bank van Locks & Keys is weer gewonnen! Proficiat aan de winnaars!

- De "Win je Winkel" wedstrijd in Culemborg is gewonnen door Michiel Rietveld en Bryan Klunder. En dat is mooi, want hun idee was een escape room. Ze verwachten rond 1 juli de deuren te openen van hun escape room Binnenpoort. We houden het in de gaten!

- Sinds maart heeft de escape room in Gevangenpoort Bergen op Zoom een nieuwe beheerder. Op de website stelt deze zich voor en zo komen we er achter dat dit dezelfde beheerder is als die van de escape room in Scherpenisse.

- Backspace Escape Rooms in Amsterdam is druk bezig om alles op tijd klaar te krijgen voor de opening van 1 mei. Op Facebook geven ze vast een klein voorproefje.

- Regio 8 maakte een video over Escaperoom Winterswijk waarin je een voorproefje krijgt van de nieuwe Mysterie Van Mondriaan kamer.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Escape Room Westland geeft een escape sessie voor 2-6 vrienden weg! Winnen? Los dan dit raadsel op!
   
 • Lockdown in Ghent heeft een mooie actie tot en met 15 mei. Als je het raadsel van dit bericht oplost krijg je een kortingscode waarmee 1 persoon gratis kan spelen.
   
 • Bij The Lock Escape Mortsel kunnen studenten met korting spelen. Verzamel tussen 15 april en 31 mei zes studenten, zorg dat je geldige studentenkaarten hebt en je speelt voor 80 euro in plaats van 100 euro.
   
 • Op Goede Vrijdag geeft VR Escape Room Time 49 euro korting weg. Gebruik de code 'goedevrijdag04' bij het afrekenen.
   
 • Om te vieren dat ze open zijn geven ze de hele maand april 20 euro korting bij Escape 015. Gebruik de code 'APRIL20' bij het reserveren! Daarnaast hebben ze in het paasweekend (14 t/m 17 april) een extra puzzel verstopt in de escape room. Als je deze in 1 x oplost win je deze paashaas.
   
 • Bij Team Trapped hebben ze nu een actie waarbij je een exemplaar van Escape Room The Game kunt winnen. Schrijf een review op bijvoorbeeld escapetalk.nl en stuur een kopie van je review en je persoonlijke gegevens naar [email protected] om kans te maken!
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.
   
 • Als je 'MOL' vermeld bij je boeking bij Out Of Limits in Zele (België) krijg je tot en met 30 april korting. Voor een boeking van maximaal 7 personen betaal je dan 100 euro.
   
 • Escaperoom Zeewolde bestaat 1 jaar. Om dit te vieren geven ze korting weg. De hele maand speel je niet voor 90 euro maar voor 75 euro. Verder zullen ze nog een aantal Escape Room The Game exemplaren weggeven. Binnenkort overigens ook een interview met de heren op onze website.
   
 • Bij Bold Magazine kun je een escape winnen bij The Escape Hunt Experience Luxembourg. Vul hier je gegevens in om kans te maken. De wedstrijd loopt tot 16 mei.
   
 • Tussen 21 maart en 15 april krijg je 15 euro korting bij Gascape in Woerden.
   
 • Bij Escaperoom Eindhoven krijg je nu 20% korting als je de kortingscode CSIMOVIE gebruikt.
   
 • Als je de kortingscode TWITTER gebruikt bij AKA Escape Rooms in Zwolle krijg je 10% korting. Daarnaast is Emporium #13 nu ook in het Engels te spelen!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft onlangs de 500 likes van hun actie op Facebook gehaald. Bij 750 likes verloten ze een gratis kamer.
   
 • Escaperoom Oss geeft een escape weg op Facebook! Bij de 1000 likes van hun Facebook pagina zal er onder alle likers een gratis escape worden verloot. Al geweest? Weggeven als cadeau mag ook!

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Backspace Escape Rooms Escape 015 Escape Adventure Escape Prod Escape Room Elst Escape Room Westland Escape Room Winterswijk Gevangen Poort Bergen op Zoom Locks & Keys Uitje in jouw stad

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren