Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 11 - 2017

Week 11 van 2017 al weer. De week waarin we na Belgische escape rooms nu ook escape rooms in Luxemburg hebben toegevoegd. Daarmee kun je dus terecht voor alle escaperooms in de Benelux bij ons. Maar er was ook nog genoeg ander nieuws te melden.

Nieuws

- Naast het uitbreiden van de huidige website en hard werken aan v2 van escapetalk.nl hebben we ook een gesprek gehad met de makers van Escape Room The Game. Zo kwamen we te weten dat er aan het einde van het jaar twee versies met een Virtual Reality bril komen. We zijn benieuwd!

- Je ziet escape rooms steeds vaker opduiken in het onderwijs. In juni veranderen 2000 Nederlandse scholieren uit het voortgezet onderwijs het Klokgebouw in Eindhoven in Scapetown. Een aaneenschakeling van allerlei kleine escape rooms tot een grote escape room stad. Leuk iniatief, jammer dat het alleen toegankelijk is voor leerlingen van de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Lees meer in het artikel van het Eindhovens Dagblad.

Escape Room Rijswijk heeft op Facebook de naam van de nieuwe kamer bekend gemaakt. De nieuwe kamer gaat Jason's Curse heten. Spannend!

- Toen we in Budapest waren hebben we blijkbaar een leuk filmpje gemist van Mystery House Valkenburg over wat een escape room is. Daarom nu in de herkansing. Bekijk het hier.

- De voormalige Bijlmerbajes gaat eind 2017 tegen de grond. Maar van 20 mei tot en met 22 oktober 2017 kun je er terecht voor een tijdelijke escape room. In totaal zijn er 6000 kaarten beschikbaar en de voorverkoop is al gestart. Meer info is te vinden op de website van Bijlmer Bajes Ontgrendeld.

- In het voormalig gemeentehuis in Lochem komt een escape room genaamd De Berechting volgens een artikel in de Stenstor. In deze escape room zul je bewijs moeten verzamelen tegen een rechter die een aantal vrouwen heeft ontvoerd.

Escape Tales in Bussum is vanaf deze week officieel geopend volgens dit bericht op Facebook.

- Het werd al besproken op ons forum door tuurie, maar was toen net te laat voor de Escape Weekly. Nu het opnieuw gepost is kunnen we er wel aandacht aan besteden. Op Kickstarter is een project gestart voor een bordspel variant van escape rooms. Inmiddels is het oorspronkelijke doel al gehaald en zijn ze op weg naar de stretch goals. Geinteresseerd?

- Op Facebook post The Escape Hunt Experience Luxemburg dat op 18 maart hun tweede kamer genaamd Theft Of The Crown open gaat.

- Op pretwerk.nl staat een artikel over Museum Escape, de tijdelijke mobiele escape kist die per 1 juli in het Rijksmuseum van Oudheden te vinden is.

- Op Dailybits stond een kort artikel over Out Of The Box in Antwerpen.

- Dit weekend op SXSW? Dan heb je kans om enkele unieke escape rooms te spelen. Er zijn namelijk enkele promotionele escape rooms gebaseerd op TV series en films te vinden. Zo heeft HBO er escape rooms van Game Of Thrones, Silicon Valley & Veep. Fox komt met een escape room gebaseerd op Prison Break en Disney met een soort van Star Wars Rogue One escape room.


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden:


Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Epic Escape Waalwijk Escape Experience Escape Room Woerden EscapeTales Mystery House Valkenburg Out Of The Box Escape Games The Escape Hunt Experience Eindhoven The Escape Hunt Experience Luxembourg

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren