Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Magical Mystery Escape

Delft, Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over Magical Mystery Escape

Sir Paul McCartney verlaat halsoverkop zijn hotelkamer na een onrustige nacht. In zijn haast is hij een gigantische koffer vergeten. De inhoud hiervan is raadselachtig.

Vrijwel meteen na zijn vertrek contacteert zijn management het hotel. Zij verzoeken nadrukkelijk de koffer te bewaken en deze niet te verwijderen uit de suite. Mocht de koffer in verkeerde handen vallen dan heeft dit desastreuze gevolgen: alle muziek van de Beatles zal dan op mysterieuze wijze uit ons geheugen gewist worden. We moeten dan leven in een wereld zonder ‘All you need is love’, ‘Yesterday’, ‘Hey Jude’ en ‘Let it be’.

Alleen teamplayers die de juiste snaar weten te raken kunnen dit rampscenario voorkomen. Het is aan jullie om deze fantastische muziek te redden in de Beatles-suite van Hampshire Hotel-Delft Centre. Help!

Thema's

Hotel

Muziek

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Escapetalk.nl statistieken

9 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Koepoortplaats 3
2612RR, Delft
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

7 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape GuruLid sinds: 28 februari 2019 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Een muziekkamer?

Vandaag met 4 personen mijn 24e kamer gespeeld.
Vooraf kon het 2 kanten op gaan. Een hotel dat mee doet aan een hype óf een personeelslid die super gepassioneerd is en de vrijheid heeft gekregen. Ik ben benieuwd.

We komen aan in het hotel, nemen even plaats in de foyer. De foyer is helemaal in muziekstijl ingericht. Leuk!
Na een tijdje worden we opgehaald, krijgen bij de balie een kamerkaart en worden via een trap naar boven gestuurd, naar de kamer. Leuk, net als in een hotel, lopen we zelfstandig naar de kamer.
Onze persoonlijke eigendommen gaan mee de kamer in, het vriendelijke verzoek om geen gebruik te maken van onze eigen spullen.

De kamer ziet er uit als een hotelkamer, met een belangrijke accessoire.
Gelukkig waren we maar met 4 personen, want met 6 zie ik dat niet echt voor me.
In de kamer is naast een toepasselijke sfeer, ook veel ruis.
Zonder teveel te verklappen waren er een paar leuke onderdelen, maar de logica ontbrak in de grote lijn wel.

Nadat we de kamer voltooid hadden, stonden we even te wachten in de kamer.
Zou er iemand naar ons komen? Foto moment?
Nee niks, we zijn dus zelf maar naar beneden gegaan en hebben ons weer gemeld bij de balie.
De host was op dat moment bezig met hotelgasten, dus we moesten even wachten.

We hadden over een aantal dingen een vraag, wat we met bepaalde onderdelen moesten. De host gaf aan dat hij op knopjes kon drukken (voor hints, ik weet eigenlijk niet) maar dat hij daar geen tijd voor had gehad, want er waren veel gasten aan de balie, in de bar.
Best bijzonder.
De tijd die je voor de kamer krijgt is 50 minuten.

Conclusie: de kamer was niet slecht, maar ik zou er zeker niet speciaal voor naar Delft komen. Ben je toevallig toch in het hotel, dan is het wel grappig om te doen.
De service kan echt veel beter.


4

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 4.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Geoscapers

Ontsnapt: Ja  44:21 min


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding

 

Jelle_van_GladbachJelle_van_GladbachEscaperLid sinds: 08 april 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Mijn 7e kamer

Het speelde zich veel af op 1 plek en was veel (te veel) ruis.
met 6 personen gaan er veel personen op een moment niet iets doen dat wat toevoegt om te ontsnappen
zelf heb ik het met 3 anderen gedaan dus 4 totaal

de service was slecht aan het begin werd het van een klapbordje gelezen en we werden na het halen van de kamer niet opgehaald en kregen ook niet te weten dat we zelf naar beneden moesten lopen We namen na een paar minuten zelf het initiatief .
We moesten zelf naar de kamer lopen maar dat past wel bij een hotel.
de deur ging niet dicht/op-slot (wat ok is) en dachten tijdens de escape room toen we niet konden vinden/niet wisten wat we moesten dat er ook iets buiten de hotelkamer zelf was.

er waren wel unieke puzzels die ik niet ergens anders heb gezien


4.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 1.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Geoscapers

Ontsnapt: Ja  44:21 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Slechte service
 • Gebrek aan verhaal

 

Je hebt escaperooms en hype-escaperooms

#9

Ik vetrok zonder al te veel verwachtingen naar deze kamer, gezien het als extra bij een hotel is. Dit kon twee kanten op gaan; of ze wilden meedoen met de hype of er is een hele enthousiaste medewerker die dan toch eindelijk een kamer mocht bouwen in het hotel. Mijn gevoel zegt dat het hier de eerste optie is geweest.

De kamer:
De start naar de kamer was bijzonder, maar passend bij het thema. Er werd tegen ons gezegd welke richting we op moesten lopen en in welke kamer de escaperoom was. Dit is natuurlijk volledig passend bij het thema, maar wel even onwennig. We opende de kamer en moesten hier vervolgens zelf op een scherm het spel starten, er ging een filmpje spelen en de tijd begon te tikken. 50 minuten te gaan om de muziek van the beatles te redden.
Alles in de kamer was in the beatles stijl, maar het verhaal is mij onduidelijk gebleven. Dit komt mede ook door de introductie, hier kom ik later op terug. Er zit veel elektronica in de kamer, wat mij in eerste instantie positief verraste. Ik verwachte meer hangsloten etc, maar deze zaten zelfs helemaal niet in de kamer. Of het alternatief de toekomst is betwijfel ik, maar je ziet toch weer eens wat anders. Wat ik erg jammer vond is dat er onnodig veel ruis in de kamer is. Een beetje ruis en afleiding is volkomen logisch en juist leuk, maar dit was onduidelijk en vaag. Achteraf hadden wij bij te veel (ook elektronische) dingen de vraag waar we dit voor gebruikt hadden en wat we er mee moesten. Dit vind ik zonde van de kamer. Verder zaten er hele bijzondere puzzels in die ik niet eerder in escaperooms had gezien. Ik vraag me hierbij wel af of ik deze puzzels wel had wíllen zien in een escaperoom...
Al met al zaten er leuke puzzels tussen maar ook een aantal hele simpele, vage of niet passende puzzels in de kamer en vooral veel te veel ruis. Ik denk dat we minimaal 50% van de kamer niet hebben gebruikt, wellicht vinden andere dit leuk maar ik zou eerder voor een 80/20 verhouding gaan met nuttige dingen/ruis. Er zat 1 element in de kamer wat ik heel erg leuk gedaan vond.

Dit neemt verder niet weg dat voor een hotelbezoeker die geen escape ervaring heeft, deze kamer een hele leuke kamer kan zijn. Heb je al kamers gespeeld dan zou ik deze overslaan.

Service
Ik had niet veel van de kamer verwacht, maar gezien het in een hotel was had ik wel service verwacht. Deze vond ik helaas ver te zoeken. Onze host (kun je het wel host noemen?) kwam met een klembord aangelopen, vroeg of we ervaring hadden en wisten waar de kamer over ging. Ik antwoorde met 'nouja over the beatles?', toen kwam er in drie zinnen kort dat Paul McCarthy in het hotel had geslapen en zijn koffer was vergeten. Hoe en wat verder is mij even ontgaan (ik ben er niet zeker van of dit is verteld),maar het kwam er op neer dat we vier sloten van zowel drie als 4 cijfers moesten openen. Dit was verder de volledige introductie en we werden naar de kamer gestuurd, inclusief jassen en tassen (werd wel gezegd dat telefoons niet gebruikt mochten worden, moest wel allemaal mee de kamer in)

Het einde van de kamer was heel bijzonder. Wij hebben de kamer gehaald, en er kwam 'YOU WON' in beeld te staan. Wij stonden afwachtend te kijken wat we moesten doen en of we werden gehaald. Toen hebben we maar onze spullen gepakt en zijn weer terug gelopen naar de receptie, waar onze host in een gesprek was met een klant. We hebben daar staan wachten en nog kort even wat vragen gesteld, waar geen volledig duidelijke antwoorden op kwamen. Ook het bijzondere antwoord "Ja ik had jullie daar meer in de war moeten brengen maar ik was druk bij de bar."

Ik ben dus niet tevreden met de service, maar heb wel een leuke avond gehad. Ik denk dat deze kamer prima te spelen is als je hier in het hotel bent en geen ervaring hebt, maar als je meer dan 3 kamers gespeeld hebt zijn er heel veel leukere om te spelen.


4

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 2.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:21 min


 • Thema past bij het hotel
 • Leuke extra voor de gasten
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte service
 • Apart einde

 

Janneke_xxJanneke_xxEscaperLid sinds: 25 augustus 2019 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

Leuke kamer voor de beginnende speler

Ik heb deze kamer gedaan met 2 andere die niet of een paar escaperooms hebben gespeeld. Het is een kamer die leuk past bij de sfeer van het hotel. Wel vond ik dat er weinig puzzels waren en je niet heel veel kon puzzelen. Ook het einde van de kamer is niet super duidelijk. Desondanks een gezellig middagje gehad!


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Weinig origineel

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (343 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juli 2021

Leuke kamer

Leuke kamer, met originele puzzels, echter hadden ze veel meer uit de kamer kunnen halen. Echt zonde! Hebben deze kamer met 4 personen gespeeld, met meer zou ik echt niet aanraden, eerder met minder.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  35:16 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (254 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juli 2021

Originele kamer

Leuke kamer, origineel thema en puzzels, maar had meer ingezeten, en miste een beetje structuur


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  35:16 min

 

jorgbjorgbJunior EscaperLid sinds: 24 juni 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 juli 2021

Leuk thema

Kamer met een leuk thema, maar er had meer in kunnen zitten. Leuk om te spelen voor een snel tussendoor uitje.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  35:16 min

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig