Het duistere fabrieksgeheim is gesloten en niet meer te bezoeken.

45 minuten
16 jaar
Min. 2 -~ Max. 6

Het duistere fabrieksgeheim

Het duistere ‘’fabrieksgeheim’’

 

Jarenlang diende de oude honig fabriek van Nijmegen als een productief bedrijf. Er werden allerlei producten gemaakt, gesorteerd en geleverd.

Er werkten destijds wel meer dan 200 werknemers!

 

Op 1 Januari 2010 sluit Nijmegen de deuren van de oude Honig Fabriek. Er was geen werk meer en ruim 200 werknemers waren in een klap allemaal werkloos. Een van die werknemers was Prof. Schnitzel.

Voor Prof. Schnitzel was de klap nog groter, hij had namelijk een geheimen kamer waar hij aan nieuwe en gekke uitvindingen werkte waar niemand iets vanaf wist.
Na de sluiting was de fabriek zo goed beveiligd zodat niemand er meer in of uit kwam, zelfs Prof. Schnitzel kwam de fabriek niet meer in.

Op 10 Januari 2010 ontdekten de beveiligers een rare ruimte in de fabriek iets wat eruit zag als een woonkamer, maar ze beschreven het als ‘’ Een rare kamer’’ toch vonden de beveiligers dat er iets niet klopten….

Kunnen jullie achterhalen wat er niet klopt in die kamer en ontdek jij het duistere geheim van Prof. Schnitzel binnen 45 minuten?

 • Thema

  Thriller

 • Aantal keer gespeeld

  1 bezoekers van escapetalk

  NL

  Gratis parkeren

  Eetgelegenheid

  Drankgelegenheid


Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

 • Thyra — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 september 2017 - 23:09
 • Gespeeld met 7 personen in september 2017. Ontsnapt: Ja

Slecht

We begonnen te laat, moesten vragen wanneer we mochten beginnen. Er werd in spreekbeurt-tempo opgelezen wat de bedoeling was. Er ging blijkbaar iets mis (we draaiden aan een schroefje waar je niet aan mocht draaien blijkbaar), waardoor de 14-jarige medewerker in paniek de kamer in kwam, zei 'jullie zijn eigenlijk klaar want nu heb je het eigenlijk al opgelost', ging het toen aan iemand vragen, kwam na een paar minuten met de deur open weer terug, met de mededeling dat we (met het licht aan), toch maar verder moesten spelen. Er waren toen 15 minuten voorbij. Een kwartier later hadden we de kamer opgelost en liepen we naar buiten. Tussendoor nog wel de opmerking 'als jullie niet aan het schroefje hadden gedraaid waren jullie nu hier geweest'. Hielp niet echt in de ervaring. Of we even af wilden rekenen. Triest en amateuristisch.

0
1
 • Sfeer: 1
 • Puzzels: 1
 • Service: 1

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Deze kamer op andere locaties