EscapeRoom KVL Oisterwijk is gesloten en niet meer te bezoeken.

EscapeRoom KVL Oisterwijk

In een oud fabriekspand in Oisterwijk bestaat sinds kort de mogelijkheid om samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment te beleven: een EscapeRoom!
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 45 minuten zien te ontsnappen uit de mysterieuze ruimte. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..
De kamers van EscapeRoom Oisterwijk zijn volledig gethematiseerd op haar karakteristieke locatie met een rijke historie en uitstraling: de oude Lederfabriek KVL. De schitterend ruime kamers en het uitdagende spel nemen deelnemers terug naar de jaren zeventig, toen de Leerfabriek haar hoogtijjaren kende en er zelfs meer dan duizend mensen werkzaam waren. Door in de huid te kruipen van die oud-werknemers raken jullie per ongeluk opgesloten en is het uiteraard zaak om zo snel mogelijk te ontsnappen!

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk