Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Toys Land

Napels , Italië

Nu geopend

60 minuten

2 - 8

Lees reviews

Meer over Toys Land

The games room! The one in which the billionaire Alan Mayer, eccentric playground magnate, has decided to welcome all those who accept his tempting proposal, admirably seasoned with a five-figure figure: to test the new attractiveness of his amusement parks, the one that will catch everyone surprise and depopulate both in the States and in Europe, and eventually pocket the reward.

What is the attraction? What questions! Nobody knows, of course! It is part of the surprise… or perhaps of that marketing that promises to make sparks long before the product is launched! What is certain is that the hardened testers, happy to add the appetizing sum to the fun, just have to open a door, enter and play.

What could be better? What could be lighter and more exciting than this splendid “Toys Land”, the wonderful and legendary “Land of Toys”?


Eng

Thema's

Circus

Horror

Eigenschappen

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

1 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Vico S. Geronimo 1
80134, Napels
Italië

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

1 review

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

RicardoVD90RicardoVD90EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 november 2022

When in Napels...

We zijn weer me de vriendengroep naar een stad in het buitenland. En wat doe je dan? Juist! Een escape room! Na wat kort zoeken hadden we de escape room gevonden die we wilden spelen. Alleen dat was de Indiana Jones kamer en op de een of andere manier kregen we die niet geboekt. Dan toch maar deze kamer! Het boeken was zo gebeurd, maar je moet eerst een kleine voorschot betalen en dat kan alleen met creditcard en dat was voor ons geen probleem, maar ik kan voorstellen dat het voor andere mensen wel een probleem kan zijn.

Onthaal:
Met de navigatie zijn we naar de escape room gegaan en daar stond onze host al buiten te wachten. Want had hij dit niet gedaan zouden we het nooit gevonden hebben. Het zit achter een grote deur waar je niet zomaar naar binnen zou gaan. Maar de host was een hele spontane enthousiaste man. Je merkte dat hij alles zelf had gemaakt en dat hij ontzettend enthousiast over escape rooms was. We hebben even heel kort wat zitten kletsen en toen ging onze host over in het verhaal. In het engels legde hij het verhaal uit en wat wij kwamen doen. En toen de intro voorbij was konden we gaan escapen!

Kamer:
Eenmaal binnen werd er voor ons een klok gestart en konden we aan de kamer beginnen. Eerst even rondkijken en alles is in thema aangekleed, maar voor mij persoonlijk was de materiaal keuze niet de beste optie. Maar later op de dag leek het mij een gezamelijke keuze in Italië, want daar was de materiaal keuze hetzelfde. Maar! Desondanks begonnen we gewoon aan de kamer. En nou zag ik een puzzeltje waar ik de oplossing al van wist dus we begonnen sterk. Al heel snel begonnen de puzzels opgelost te worden en konden we al een stukje verder komen. En hier was er meer aankleding en daar zaten een aantal leuke dingen tussen. Hier begon het wat stroever te lopen.
De host had al aangegeven dat het een moeilijke kamer zou zijn, maar we hadden dit toch wel onderschat. Na wat zoeken vonden we af en toe nog wat dingetjes, maar we liepen op ten duur toch even vast. Na een hint te vragen kwamen we langzaam toch nog wat verder. En stukje bij beetje kwamen we verder, maar toen kwam er een puzzel waar we toch echt op vast liepen. Zelfs met hints kwamen we niet verder. En toen kwam de host binnen om de puzzel goed te leggen en daar was ik persoonlijk niet zo blij mee. Het haalde het gevoel van escape voor mij weg. Maar na de puzzel op te hebben gelost konden we weer verder en nu kwamen er wat schrik momentjes bij kijken. Maar die waren niet eng genoeg voor mij om van te schrikken. Na een aantal puzzeltjes hadden we de kamer opgelost! De host onthaalde ons en was enigzins verbaasd dat ik niet geschrokken was van de effecten. Hij gaf aan dat meerdere mensen hier moesten gillen of zichzelf kapot schrokken. We hebben nog een goed gesprek gehad over andere steden waar je goed kan escapen en hoe het in nederland geregeld is. Hierna zijn we weer terug de terrasjes op gekropen!

Conclusie:
Het was een leuke kamer, maar het feit dat de host binnen was gekomen beviel mij niet zo goed. De host zelf is enorm vriendelijk en enthousiast en als wij zelf niet waren weggegaan was hij waarschijnlijk nog een paar uur doorgegaan. Maar de kamer zelf was aangekleed maar ik zou het zelf niet op die manier doen. Dit komt ook misschien door wat wij in nederland gewend zijn en de standaarden hier wat hoger liggen. En er is 1 puzzel in de kamer die zou ik zelf vervangen. Die is wat mij betreft te wispelturig en kan je daardoor de puzzel niet goed oplossen. Maar al met al was het een leuke kamer.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Morningwood

Ontsnapt: Ja


  • Goede service
  • prijs

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig