Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escape Weekly 13 - 2019

Tijd voor Escape Weekly 13 van 2019!

Nieuws

 • Mattie, Marieke en Domien van Q-Music gaat vanaf maandag 8 april de Q-escape room in. Ze hebben hulp van luisteraars nodig om te ontsnappen. Tot die tijd maken ze elke dag van 6:00 tot 0:00 radio. Meer info vind je hier. Wie gaat er luisteren?
   
 • Escape Rooms Ontmaskerd, de YouTube/TV serie, houdt de gemoederen wel bezig. Echter spreken ze zelf van vooral positieve reacties. Niettemin willen wij duidelijk maken dat we dat beeld niet herkennen en niet achter dit iniatief staan. Aangezien we het wel onze plicht zien om jullie te informeren zijn we wel met ons contact in gesprek gebleven. We weten inmiddels dat de opnames voor seizoen 1 zijn afgerond en dat ze al druk bezig zijn met de opnames van seizoen 2. Ze hadden meer controles verwacht bij de escape rooms en ze vonden het best spannend om niet tegen de lamp te lopen. Aangezien escape rooms nu alerter zijn willen ze nu snel filmen. Er is inmiddels ook interesse van andere TV zenders dus ze verwachten het sowieso te kunnen verkopen. Als het goed is volgt er vandaag nog een trailer van de eerste aflevering, tot die tijd kun je in ieder geval de nieuwe trailer bekijken waarin de escape rooms van seizoen 1 worden genoemd.
   
 • De Gouden Kooi liet ons weten dat ze met een mooi artikel in HLN staan. Daar lezen we o.a. dat ze 15 maanden hebben gewerkt aan de nieuwe kamer Het Geheim van Sint-Rumoldus. Er staan wel wat spoilers over de grootte van de escape room in. Maar die lijkt in ieder geval erg groot te worden en opent begin april. Wie gaat er spelen?
   
 • De organisatoren van The Final Escape vroeg ons of we de eenmalige escape in de Escape Weekly konden noemen. Bij deze! Op vrijdag 3 mei kun je met een groep van 50 deelnemers ontsnappen uit de oude gevangenis van Hasselt (de huidige Faculteit Rechten van UHasselt). Er zal twee keer gespeeld worden dus er kunnen maximaal 100 deelnemers meedoen. Meer info vind je hier.
   
 • Voor de liefhebbers van Assasins Creed en VR escape rooms is er goed nieuws. Ubisoft komt met de tweede VR escape room genaamd Beyond Medusa's Gate. Meer info en waar je deze kamer kan spelen vind je hier.
   
 • Op HLN lezen we dat de eerste escape room in Izegem in april de deuren opent in een oud postgebouw. 
   
 • Kosmos Uitgevers komen met 4 nieuwe puzzelboeken genaamd Escape Adventures. In dit filmpje krijg je wat meer te zien van de puzzelboeken. Benieuwd? Je vind de boeken (en veel meer titels) ook in onze shop.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Escape Room Klimrijk heeft een mooie actie. De hele maand april betaal je slechts €59,95 per kamer.
   
 • SS Rotterdam liet ons weten dat ze in april ook een kortingsactie hebben. Vanaf 1 april krijg je op maandag, dinsdag en woensdag 20% korting met code ESCAPE20. Niet geldig op maandag 22 april ivm 2e Paasdag.
   
 • Bij The Great Escape krijg je nu 15 euro korting als je de kortingscode PAASEITJE gebruikt.
   
 • Bij Your Escape Room krijg je nu een gratis portie bitterballen als je twee kamers achter elkaar boekt.
   
 • Multi Escape Leeuwarden geeft een gratis escape weg voor 5 personen. Los dit raadsel op om kans te maken.
   
 • Wil je naar Up The Game dit jaar? Onze vrienden van Room Escape Artist hebben een mooie kortingscode waarmee je 50 euro bespaart op tickets.
   
 • Laatste kans: VR Escape Room Time liet ons weten dat ze in maart een kortingsactie hebben voor La Casa de Papel. Met de code: Time4money krijg je 10% korting.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • Laatste kans: We feliciteren ExitGame Rotterdam met hun 5 jarige bestaan! Zelf trakteren ze de hele maand maart met 25% korting op alle escape rooms.
   
 • De mensen van Your Next Mission namen weer contact met ons op. Ze organiseren op 6 april nog eenmaal The Race in Leiden, een speurtocht waarbij puzzels en opdrachten centraal staan. Zo'n tocht duurt een hele dag en als je nog nooit eerder hebt meegedaan bij krijg je 10 euro korting. Wie gaat er meedoen?
   
 • Laatste kans: Bij The Great Escape in Zwolle krijg je met je Pathe filmkaartje van Escape Room 15 euro korting op een escape room. Daarnaast maak je kans op een arrangement bij De Belgische Keizer voor 6 personen. Deze actie loopt tot 31 maart.
   
 • Vanaf maart komen de kamers in de Rusheuvel in Oss in handen van Your Escape Room. Samen met Escaperoom Oss (de vorige eigenaren) bieden ze nu een spaarkaart aan. Bij de derde kamer krijg je 15% korting.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!

Vacatures
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website. Daarnaast zijn ze bij Lift 3 in Mill, waar Escapetalk gemaakt wordt, op zoek naar back- en front-end stagiairs. Iets voor jou? Neem dan snel contact op!
   
 • Rock City Escape is op zoek naar een game master. Iets voor jou?
   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Mentioned escape rooms

The Golden Cage - Escape experience Escape Room Klimrijk Rock City Escape SS Rotterdam The Great Escape Your Escape Room

Discounts

Post the first comment

Login to reply