Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Gone In 60 Minutes⚡️

Aangemeld: 05-03-2020

4 teamleden

Lees reviews

Meer over Gone In 60 Minutes⚡️

Bestaande uit:


Amber

Kan er bij een opdracht wel een extra handje voor hulp gebruikt worden? Dan is daar Amber, de fanatieke allrounder van het team. 

Voordat het team begint aan een escape room is Amber al dagen aan het rond speuren naar hints. Onze beauty and the brains zal er dan ook alles aan doen om iedereen zo snel mogelijk te verlossen van de spanning of het team wel binnen de tijd ontsnapt.

Tenzij het Amber zelf toch net een tikkeltje te spannend wordt, dan grijpt ze het liefste elk willekeurig persoon vast om zich te verstoppen. Eenmaal weer het gevoel van veiligheid terug en ze speurt zo snel mogelijk door naar de volgende hints. Met het oog op ‘The key is in not spending time, but in investing it', kan het team niet zonder Amber haar unieke hints.


Joost

Dan hebben we nog Joost. Zijn energie in de kamer is een heuze aanwinst voor het team. Hij bespeurt de kamer vaak eerst alleen voor hij met iemand in beraad gaat. Zijn enthausiasme gaat hem soms dan ook te boven als hij met een clue komt die al door de rest van het team gevonden is. Desalniettemin is hij vaak de beslissende factor als de rest van het team het even niet meer ziet. Ook zal hij niet snel in paniek raken, tenzij de laatste minuten aanbreken. Zonder Joost zeker geen “Gone in 60 minutes”.


Margot

Oh oh Margot, loopt achteraan en vindt het eigenlijk allemaal wel best. Schrikt van het minst geringste en bemoeit zich niet met het interessant doenerij van Joost en Nils. “Ontsnapt met Margot? Chapeau!” is meermaals de reactie na weer een persoonlijk record neergezet te hebben. Wel is er altijd één moment waarop het spel even wat stroever verloopt en dan weet Margot altijd net het juiste item aan te wijzen, of de juiste zin uit te spreken. “Margreth Onetimer” wordt ze ook wel genoemd. Het spel zou zonder haar niet hetzelfde zijn. Wat zouden we zonder haar moeten.


Nils

Tja, Nils. Elk team kent een leider, en dan heb je aan Nils een goede. Hij wordt dan ook wel weggezet als onze kapitein, beter gezegd de vader van het team. Nils neemt liever geen gokken, maar maakt uitgedachte en ingecalculeerde beslissingen. Hij heeft het doel voor ogen, en bewaart in de meest kritieke momenten toch alle rust. Met zijn erkenning voor kwaliteit, trekt hij iedereen volledig over de streep. Not gone in 60 is daarvoor absoluut geen optie.

0 reviews