Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mastermind98

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

09-02-2020

Statistieken

Escaperooms

2 reviews

2 kamers gespeeld

50% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


2 reviews

The Treasure Of Greenbeard

Powerarea
Geplaatst op: 9 februari 2020

Leuke escaperoom

Nadat we al eerder bij Powerarea 'The virus outbreak' hadden gespeeld waren onze verwachtingen niet heel hoog.

Bij binnenkomst was de gamemaster erg enthousiast. Het inleidend verhaal werd leuk gebracht maar was wel erg kort. De sfeer in de kamer was erg goed. Het was wederom koud maar deze keer waren we goed voorbereid en eenmaal bezig was de kou snel weg. Ook het geluid van de kartbaan ernaast hebben we niet eens gehoord.

De puzzels in deze kamer waren erg leuk en niet al te lastig. De gamemaster gaf goede hints. Ook in deze kamer zat een leuke 'twist', die alleen niet iedereen zo leuk vond. Op de site staat van te voren wel aangegeven dat hierbij ook fysieke 'puzzels' zitten dus dit hadden we kunnen weten. De ouderen onder ons hadden hier wel wat moeite mee.

Helaas waren enkele onderdelen kapot of niet mogelijk doordat er iets verkeerd terug was gelegd. Hier speelde de gamemaster gelukkig wel goed op in, maar toch jammer. Ook de sloten haperden soms. Dit moet toch echt beter.

Uiteindelijk zijn we ontsnapt met nog ongeveer drie minuten over. Nadat we onstnapt waren keek de gamemaster wel nog naar de onderdelen die niet naar behoren werkten. Hij liep niet helemaal mee terug en wederom moesten we onszelf naar buiten begeleiden.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Virus Outbreak

Powerarea
Geplaatst op: 9 februari 2020

Leuke kamer, kan beter

Dit was voor ons de allereerste keer dat wij een escaperoom hebben gedaan. Het onvangst was prima maar het enthousiasme ontbrak bij de gamemaster. Ook het inleidend verhaal was nogal karig. Eenmaal in de kamer was het koud maar eenmaal bezig viel dit enorm mee. Ook het geluid van de kartbaan ernaast stoorde niet.

De puzzels in de kamer waren soms erg onlogisch. Zonder hints waren wij nooit op bepaalde dingen gekomen. De 'twist' was wel erg leuk. Sommige sloten werkten niet goed of deden het na drie keer proberen ineens wel. De sfeer in de kamer was erg goed.

Nadat we er net niet uit zijn gekomen legde de gamemaster de laatste twee stappen nog uit. Hierna was ze echter heel snel verdwenen en hebben we onszelf naar buiten moeten begeleiden.

Al met al vonden we het een leuke eerste ervaring, maar er zijn voor Powerarea zeker nog genoeg verbeterpunten om deze kamer nog leuker te maken.


6.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 5.5

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

0 reviews