Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Marloes

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

17-10-2018

Statistieken

Escaperooms

7 reviews

9 kamers gespeeld

85.7% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


7 reviews

Anders dan anders 2.0 Heel origineel en verrassend!

We hebben precies 1 jaar geleden The suspicious fafmhouse gespeeld welke we ook prima vonden, maar deze was weer een overtreffende trap wat betreft de puzzels en entourage. Heel mooi uitgedacht en uitgevoerd. Deze komt zeker nu in onze top 5, na al heel wat escaperooms gespeeld te hebben. Goed werk!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Origineel
 • Verrassend
 • Goed verhaal
 • Meerdere ruimtes
 • We begonnen later dan gepland, zonder bericht
 • Met 6 personen is wat veel in sommige ruimtes.

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Een belevenis en escape room in 1! Fantastisch!

Onze groep had via diverse kanalen al positieve geluiden gehoord. Dat moesten we dus zelf gaan ervaren. Vanaf het moment dat je aanbelt tot je weer naar buiten toe stapt, zit je in de belevenis van kamer 237. Wat een sfeer! Een prachtig decor, verrassende elementen en heel veel diversiteit aan puzzels, zorgt ervoor dat we deze escape-ervaring tot nu toe bovenaan ons lijstje hebben staan. Deze escaperoom behoort zeker tot de betere van Nederland.
Als ik dan toch ook een min puntje moet noemen is dat het naderhand lastig is om een drankje te doen vanwege de volgende groep die in dezelfde ruimte ook zit te wachten. Wij zitten namelijk altijd nogal vol van de net opgedane ervaringen en evalueren het een en ander nog heel wat uurtjes na met een drankje en een hapje. Dat is minstens zo gezellig.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit aan puzzels
 • De hele beleving is fantastisch!

 

The Launch - Escape Mission

Noordkade Uitjes
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Anders dan anders

Soms is anders dan anders leuk en uitdagend, soms niet....
Voor mij persoonlijk viel deze escape room, waar ik hoge verwachtingen van had, tegen. Voor mijn medespelers overigens minder... Ik denk dat ik gewoon van een ander soort sfeer houd... Het begon al toen we aankwamen en we niet werden verwacht... We hadden dus 'geluk' dat hij nog vrij was, terwijl we de bevestiging toch nog maar even lieten zien aan het personeel. Zo'n ontvangst als begin is voor mij een afknapper op het enthousiasme wat je hebt voordat je een spel gaat spelen. Daarnaast werd er iets teveel gehamerd op waar je vooral NIET aan mocht komen, omdat het in die week al bij 2 teams fout was gegaan en dan als gevolg heeft, dat beide escaperooms stil komen te liggen en er niet meer verder gespeeld kan worden. Het beginfilmpje snap ik, maar ik wil wat doen... Duurt lang... Ziet er overigens wel prachtig en professioneel uit! De puzzels zijn niet heel speciaal te noemen... Ik kwam niet in de welbekende 'flow'... Het spel liep niet echt in onze groep. Teveel hints nodig en te vaak het idee... hoe nu verder... Helaas net niet gehaald omdat we 1 code echt niet konden vinden. En volgens de medewerker moest hij ergens staan op het paneel, waar hij hem zelf ook niet kon vinden... Nee, ik had niet dat euforisch gevoel wat ik aan het spelen van escaperooms altijd geweldig vind en dat kwam niet omdat we het net niet gered hadden om de raket te lanceren... Voor mijn gevoel was de bedoeling en entourage prachtig, maar het spel liep gewoon niet zoals we gewend zijn uit eerdere escapes. Zoals ik ook begon dus... Anders dan anders...


6

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Het mysterie van de Noordkade

Noordkade Uitjes
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Leuke kamer met puzzels die goed te doen zijn

We hebben een leuke gezellige avond gehad met zijn 6-en bij deze escape room op de Noordkade. Vriendelijke jongedame bij ontvangst. We hebben 1x een hint nodig gehad. Deze escape room bestaat uit verschillende ruimtes wat ik altijd erg leuk vind. Er is voldoende diversiteit in de puzzels, maar wel allemaal slotjes. We miste een echte uitspringer. Ik vond het een prima escaperoom.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Drinkgelegenheden genoeg op de Noordkade

 

Escape Through Time

No Escape Uden
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Een mooie en spannende tijdreis!

Ik heb deze met mijn man en zoon van 13 gespeeld als cadeau voor zijn 13e verjaardag. Dat was absoluut de moeite waard met een uiterst vriendelijke en enthousiaste spelleider. Deze kamer gaat niet op tijd, maar draait om de beleving. Verrassende effecten geven het een toffe wending. Echt leuk om met een tiener te spelen die interesse heeft in de tweede wereldoorlog. Je waant je voor even in die tijdssfeer dmv een tijdreis. Een aanrader om met 3-en te spelen. Meer zou ik zelf niet uitdagend genoeg vinden, vanwege het lineair verloop van het verhaal. Wij lieten onze zoon natuurlijk veel doen, wat soms best spannend was voor hem, vanwege de effecten. Het is een leuk bedacht einde, waardoor je lachend de kamer verlaat. Wij hebben als gezin erg genoten van deze No-escape.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prima te spelen vanaf 2 personen
 • Vriendelijk personeel

 

De Keuken

Escaperoom Nistelrode
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Een kamer voor beginnende spelers

Dit was de eerste kamer welke we, met ons inmiddels vaste clubje van 6 personen, speelden. Ik moet zeggen dat we eruit waren voordat we er eigenlijk erg in hadden. Er zit weinig uitdaging in en de puzzels zijn té voorspelbaar. Mijn advies is om deze escape niet te spelen wanneer je groep uit 6 ervaren spelers bestaat.


5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  26:00 min


 • Vriendelijk personeel
 • Drink- en eetgelegenheid zit erbij
 • Een tijd onder het half uur zou 1/2 prijs moeten z
 • Geen uitdaging

 

De Boerenstal

Escape Room Ravenstein
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Leuke themagerichte escape met prachtig eind.

Gewoon een heel sfeervolle gezellige avond gehad met prima begeleiding. Leuk dat je voor-achteraf nog wat kunt borrelen en napraten. Een aanrader voor wat ons team betreft.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Themagerichte puzzels

 

0 reviews