Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Larissa dubbeldam

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

13-10-2019

Statistieken

Escaperooms

2 reviews

2 kamers gespeeld

50% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


2 reviews

Tegenvaller

Met hoge verwachtingen gingen we richting Eindhoven. De teleurstelling begon eigenlijk direct bij aankomst. Er is geen ontvangstruimte waar je even met elkaar wat kunt drinken of even kunt zitten. Aangezien wij allebei de escaperooms achter elkaar gingen doen (suspicious farmhouse en catch me if you can) hadden we tussendoor even wat wachttijd. Die tijd moesten we doorbrengen in de hal bij de wc's, waar we niet even konden zitten. Dat was erg jammer.

De kamer zelf heeft mooie effecten en ruimtes. De aankleding is super, daar zeker niks over. Het is jammer dat de nadruk veel op zoeken ligt, ipv op het niveau van de puzzels zelf.

Jammer dat in het laatste stuk 1 van de puzzels bij ons niet goed werkte, waardoor we tijd verloren. We hebben de opdracht exact uitgevoerd zoals het moest, maar de sleutel die tevoorschijn moest komen, kwam maar niet. Dat levert frustratie op.

Al met al denk ik dat het zeker een goede kamer is, maar dat deze niet op weegt tegen betere kamers die we gespeeld hebben, zoals Kamer 237 en Flight 185.

Het is zeker de moeite waard, maar als je al betere kamers gespeeld heb, raad ik je aan van te voren je verwachtingen wat bij te stellen.

Ter info: wij hebben nu 17 escaperooms gespeeld (in tegenstelling tot maar 2 wat bij mijn info staat).


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


  • Leuke effecten
  • Goede aankleding
  • Onderdeel dat niet werkt
  • Geen mogelijkheid om na te praten
  • Geen ontvangstruimte

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 13 oktober 2019

Waanzinnig!

Wát een escaperoom was dit. In 1 woord: waanzinnig. Er zitten effecten in die ik nog nergens heb gezien en die het heel spectaculair maken. De sfeer is vanaf binnenkomst goed. Van begin tot einde zit je in je rol en in het spel. Er is spanning, de puzzels zijn sterk en gevarieerd, de aankleding is perfect. Alles klopte! Van de 15 escaperooms die we tot nu toe gespeeld hebben, zeker de beste!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


  • Speciale effecten
  • Puzzels
  • Sfeer

 

0 reviews