Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Esra

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

28-11-2021

Statistieken

Escaperooms

2 reviews

41 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


2 reviews

Escaperoom Groenlo - 1627

Escaperoom Groenlo
Geplaatst op: 12 november 2023

Toffe kamer!

Hele mooie aankleding, de puzzels klopte ook in het verhaal. Je hebt genoeg te doen als je met z’n vieren bent! Als je geen ervaring hebt, kan ik me voorstellen dat deze kamer pittige puzzels bevat. Wij vonden dat wel meevallen, maar hebben ons enorm vermaakt! Sommige puzzels had ik nog nooit elders gezien, dus dat is altijd een dikke plus.

Er waren echter twee dingen die mij een beetje tegenvielen. Wij hebben de kamer gehaald met nog 22 minuten op de klok, maar we kregen wel redelijk wat hints. Dat was van mij niet altijd nodig geweest, aangezien we nog lekker actief aan het puzzelen waren toen de hints gegeven werden en voelde dus onnodig. Zonder die hints hadden we nog wat langer van deze kamer kunnen genieten. En het tweede puntje van kritiek gaat over het einde. Hier had nog zo veel meer mee gekund, het voelde niet als een passend einde. En nadat we de kamer uitkwamen ontving de host ons enthousiast, maar liet hij ons ook gelijk weten dat we 1 puzzel compleet hadden overgeslagen en dat we dus ‘geluk’ hadden. Blijkbaar was een sleutel kwijtgeraakt en was de reservesleutel in de kamer gelegd. Laat die reservesleutel nu toevallig 2 sloten open kunnen maken ipv 1. Opzich niet enorm erg, maar de manier waarop dit werd gebracht en dat dit het eerste was wat hij ons zei toen we de kamer uit kwamen, liet een rare indruk achter.

Ik zou de kamer wel zeker aanraden! In de begeleiding valt nog wat te halen, maar dat is natuurlijk super persoonlijk :)


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:44 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Beleving

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 12 juni 2023

1 woord: WAUW!

Vanuit Nijmegen reden wij naar Waalwijk om eindelijk Illusion te spelen. Aangezien deze kamer zo'n goed cijfer krijgt op escapetalk, waren wij razend enthousiast om deze kamer te spelen. Na een super vriendelijke ontvangst was het tijd om de kamer te spelen. En wat een kamer zeg! Niet normaal geweldig! De sfeer, de aankleding en afwerking, de puzzels. Alles klopte tot in de puntjes. Het verhaal van deze kamer is ijzersterk, goed te volgen tijdens het spelen en voegt zo veel toe aan de ervaring. Ik heb mijn ogen echt uitgekeken! De puzzels waren prachtig in thema, uitdagend maar niet te moeilijk en gelukkig niet lineair. Met 5 personen was er genoeg om ons allemaal bezig te houden. Onze host Joeri was geweldig, echt kuddos naar hem. Na afloop de kamer samen met Joeri nog helemaal doorgelopen en alle puzzels nog eens bekeken. Soms mis je namelijk wat in niet-lineaire kamers wanneer het andere deel van de groep met een andere puzzel bezig is. Al het personeel was ook tijdens het napraten zo vriendelijk en gezellig. We hebben zelfs het mastermind (lees: eigenaar) achter deze kamer ontmoet. Epic Escape, enorm bedankt voor deze geweldige avond!

Mijn mening: Illusion is beter dan Molly's Game. Dit is mijn favoriete kamer! Deze kamer moet je echt gespeeld hebben!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  74:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

  RandomYouri

0 reviews