Over mij

28 jarige jongen uit Tilburg, Op 3 april 2016, mijn eerste 2 escape rooms gespeeld met een groepje vrienden en sindsdien het doorgepakt en zelfs een beetje verslaafd geworden. Ik wil graag zoveel mogelijk escape rooms gaan doen, eerst alles in Tilburg en omstreken en dan verder uitbouwen!

 

Locatie

Tilburg


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 3
  • Reviews geplaatst: 3
  • Ontsnappingspercentage: 100%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 25-03-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

De laatste van de eerste 3 kamers die we nog moesten doen bij locked en misschien maar beter ook! Het begin is erg leuk en spannend. Samenwerken en communiceren is heel belangrijk. Redelijke goede opdrachten en puzzels, ook aantal keer geluk gehad en daardoor net met nog maar 0,30 sec over als ik het mij goed herinnert zijn we ontsnapt! Goede kamer om mee te beginnen als nieuwe escaper!

  • The Bomb — Locked
  • Geplaatst op 26 maart 2017 om 01:17
  • Gespeeld met 4 personen in april 2016; Ontsnapt: Ja

Dit was mijn 3de kamer, snel teruggekomen, omdat de pink panther zo goed bevallen was! Bij locked vind ik de vele slotjes en codes en logica erg fijn en leuk! Al hoewel de kamer niet de mooiste is, past die wel goed in het thema. Het oogt wat simpel, maar dat maakt het spel niet minder leuk, vooral niet voor een beginnen escaper. Deze was wel wat makkelijker om op te lossen den bv the pink panther!

Dit was mijn eerste escaperoom en toen begon het allemaal. Het kriebelde al een tijdje om het te gaan doen, de verwachting was anders bijvoorbeeld dat het benauwend zou zijn om opgesloten te zitten, maar niks is minder waar. Daar ben je helemaal niet mee bezig. Bijna een jaar geleden 3 april 2016 deden we de Pink Panther kamer. Ik vond het geweldig leuk, die opdrachten en alle codes en slotjes en logica. Nu ben ik helemaal op dreef en wil zoveel mogelijk escape rooms gaan doen en dat gaat helemaal goed komen! Bedankt Locked voor jullie leuke kamers en gezelligheid en gastvrijheid. Tot snel weer bij jullie als de nieuwe kamers open zijn op de nieuwe locatie! Ook nog bedankt voor de leuke versiering in de escape room Secret Sister Society die we afgelopen 19 maart 2017 voor mn verjaardag, het was top! Omdat dit mijn allereerste escape room was, de volle punten! Voor een beginnende escaper is dit een goed en leuk begin!