Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

OnlineAfspraken koppeling

Wat doet deze koppeling?

Met deze koppeling kunnen bezoekers direct via escapetalk.nl boekingen plaatsen in je OnlineAfspraken agenda. Het aanzetten van deze optie kost 5000 credits per maand. Omgerekend kost je dat dan ongeveer tussen de 36 en 75 euro per maand . Afhankelijk van of je een abonnement hebt en het credits pakket dat je afneemt. Het maakt dan niet uit hoeveel boekingen er via onze site worden gedaan, in tegenstelling tot veel andere platformen gaan we niet een bedrag per boeking vragen. En de kosten heb je dus al met 1 boeking terugverdiend.

Koppeling met OnlineAfspraken maken

 • Log eerst in met je bestaande account, of maak een nieuw account aan op onlineafspraken.nl
 • Doorloop vervolgens de stappen hieronder om de widget te activeren.
Activeren van de OnlineAfspraken widget
 • Ga op de onlineafspraken.nl website naar instellingen > Extra functionaliteit > API gegevens
 • Kopieer de API key & API secret (Geen API code? Lees hieronder even bij "Wel een OnlineAfspraken account, maar geen API toegang?")
 • Ga op escapetalk.nl naar Mijn escape room > Locatie wijzigen > OnlineAfspraken
 • Wijzig hier (eventueel) de gekoppelde gebruiker (waar credits van af zullen worden geschreven)
 • Plak hier de API key & API secret van onlineafspraken.nl
 • Selecteer of je de widget op de locatie en/of de kamer pagina wil zien
 • Druk op Verder
 • Koppel de juiste kamers aan het juiste afspraaktype
 • Druk op opslaan
 • Bevestig / geef toestemming voor het maandelijks automatisch afschrijven van de credits
De OnlineAfspraken koppeling met escapetalk.nl is nu geconfigureerd. Je zult nu een OnlineAfspraken widget zien op je locatie en/of kamer pagina's (afhankelijk van je keuze) en in het escape room overzicht zullen je beschikbare tijden getoond worden (en kan er op gezocht worden).

Wel een OnlineAfspraken account, maar geen API toegang?
Om de koppeling mogelijk te maken heb je eigenlijk een onlineafspraken.nl Pro account nodig (vanwege de API toegang), maar we hebben een mooie deal kunnen maken voor jullie. Alle escape room eigenaren met een onlineafspraken.nl account krijgen kosteloos toegang tot de API. Je hoeft dus niet je account up te graden. Voor de kosteloze API toegang kun je contact opnemen met [email protected]. Verwijs dan even naar “afspraak escapetalk.nl”. Dan zetten ze het aan.

Ik heb geen OnlineAfspraken account, maar dat wil ik wel!
Nog geen onlineafspraken.nl account, maar wil je dat wel? Dan hebben we voor jou ook iets moois. Als je een nieuw pakket afneemt kun je een jaar lang gratis het kassasysteem van ze gebruiken (normaal € 9,95 per maand). Voor de kosteloze API toegang of het aanbod van een jaar lang gratis kassa voor nieuwe klanten kun je contact opnemen met [email protected]. Verwijs dan even naar “afspraak escapetalk.nl”.

Ik gebruik een ander systeem, kan ik ook een koppeling maken?
In een later stadium zullen we ondersteuning voor Bookeo en een JSON feed optie toevoegen. Met die laatste optie zou het in theorie mogelijk moeten zijn om meerdere systemen te koppelen, maar dat ligt erg aan de mogelijkheden van het systeem dat je gebruikt.

Let op:
 • Deze koppeling werkt pas als je genoeg credits hebt en/of automatische credits bijkopen aan hebt staan. Bij een gebrek aan credits word de functie automatisch uitgeschakeld.