Speel 3 escaperooms op 1 dag tijdens de Escaperoommarathon

07-07-2016

We kregen het volgende persbericht ingezonden:

Noord-Brabant, 7 juli 2016 -  Er zijn inmiddels al veel escaperooms in Nederland te vinden. En daarmee zijn er ook steeds meer ‘escaperoomfans’, misschien wel bijna ‘escaperoomverslaafden’: mensen die zo veel mogelijk escaperooms willen spelen. Wanneer je echter meerdere kamers op een dag wilt spelen is het een behoorlijke klus om de kamers en tijden goed op elkaar af te stemmen. Daarbij komt ook natuurlijk ook een aardig kostenplaatje kijken. Om die redenen hebben drie escaperoomeigenaren de handen ineen geslagen en een aantrekkelijke actie opgezet: in de maanden juli en augustus kun je op dinsdagen en woensdagen op drie locaties een ‘escaperoommarathon’ spelen. 
 
Escaperoom Gemert, Escaperoom Ravenstein en Escaperoom Uden De Loods, hebben routes vastgesteld die je op de website kunt reserveren. Je kiest zelf in welke plaats je start en de tijden van de andere kamers zijn daarop afgestemd. Met één druk op de knop is je 3-in-1 dag escape-plezier gepland.  Een leuk extraatje: je krijgt een koffer mét slot mee, die je alleen open krijgt als je alle kamers hebt gespeeld.
 
De fanatieke escaperoomspeler wil vast weten wie het snelst uit de kamers heeft kunnen ontsnappen! Daarvoor is onlangs een nieuwe website gelanceerd (www.escapetalk.nl). Hierop kun je zelf bijhouden welke kamers je al gespeeld hebt, wat je ervaring was en welke je nog graag wil spelen. Er is een forum waarop je ervaringen kunt uitwisselen met andere escaperoom spelers. Het onderwerp van gesprek is natuurlijk de speeltijden van de escaperoommarathon.
 
De actie, 3 escaperooms, voor de prijs van 2 op 1 dag,  loopt alleen in de maanden juli en augustus 2016 op dinsdagen en woensdagen. Je kunt spelen met 4-6 personen voor € 180,00.

Voor meer informatie en reserveren kijk op www.escaperoommarathon.nl

Deze route gedaan? Laat ons dan vooral je ervaringen weten!

Gerelateerde escaperooms: De Loods, Escape Room Gemert, Escape Room Ravenstein

Reacties

  • esccdk67
  • Geplaatst op 1 augustus 2016 om 22:58

Woensdag 27 juli 2016 met ons gezin (4 pers.) de Escaperoommarathon gespeeld. Wat een geweldige dag!Wij begonnen in "Ravenstein" waar wij hartelijk werden ontvangen. Een mooie "kamer" (De Boerenschuur) met een geweldig systeem er achter. Bij één opdracht zijn we wat blijven hangen, omdat we die niet goed uitvoerden, maar uiteindelijk hebben we de "kamer" op tijd uit kunnen spelen. Altijd leuk om met een succesgevoel af te sluiten. Deze locatie heeft overigens meer mogelijkheden qua escaperooms, maar er is ook een totaalpakket mogelijk voor bijvoorbeeld een grotere groep. De eigenaar heeft het goed voor elkaar.Na nog een drankje op naar de volgende locatie De Loods in Uden. Er zit redelijk wat tijd tussen de escaperooms dus tijd genoeg voor een drankje of een hapje tussendoor. Opnieuw een prima ontvangst in een leuke ruimte waar je vast kunt beginnen met puzzelen door alle spelletjes op tafel. Weer een heel andere ervaring met een origineel begin. Na een redelijke start ging de communicatie verderop in het spel niet meer zo vlekkeloos, waardoor we helaas tijd verloren en we ook niet binnen de tijd alles konden oplossen hoewel we er wel dichtbij waren. Ook hier leuke originele opdrachten/spellen/puzzels of hoe je het ook wilt noemen. Het was er behoorlijk warm die dag, maar er was ook een grote watertank ter beschikking waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.Even napraten en door naar de laatste uitdaging van de dag in Gemert. Hier kozen we "De Wraak van de farao". Na wederom een hartelijke ontvangst werden we met een paar flesjes water (opnieuw vanwege de warmte, alhoewel hier wel een airco aanwezig was die het al best aangenaam maakte) ingesloten voor onze laatste "test" van die dag. Leuk om te ontdekken dat elke "kamer" echt zijn eigen ding heeft. Ten opzichte van De Loods een bescheiden ruimte, waar toch optimaal gebruik van is gemaakt. Ook hier erg leuke manieren voor aanwijzingen, waarbij je, zoals overal overigens, goed je ogen de kost moet geven en de hersens moet laten kraken. Hier hebben we het net voor de tijd om was gered.Daarna moesten we nog eenmaal aan de gang om de koffer (speciaal voor de marathon) die we aan het begin van de dag hadden ontvangen open te krijgen. Hiervoor krijg je op alle drie de locaties aanwijzingen. En na nog maar eens de hersens te laten kraken hebben we ook die klus kunnen klaren, waarna we nog een leuke verrassing ontvingen.Al met al hebben wij geweldig genoten van drie erg leuke en ook echt wel heel verschillende escaperooms. Voor ons een hele leuke invulling van een dag. Bedankt dat wij jullie gasten mochten zijn en we komen vast nog eens terug voor één van de andere mogelijkheden. We hebben de smaak te pakken.

Plaats een reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu