Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Speel 3 escaperooms op 1 dag tijdens de Escaperoommarathon

We kregen het volgende persbericht ingezonden:

Noord-Brabant, 7 juli 2016 -  Er zijn inmiddels al veel escaperooms in Nederland te vinden. En daarmee zijn er ook steeds meer ‘escaperoomfans’, misschien wel bijna ‘escaperoomverslaafden’: mensen die zo veel mogelijk escaperooms willen spelen. Wanneer je echter meerdere kamers op een dag wilt spelen is het een behoorlijke klus om de kamers en tijden goed op elkaar af te stemmen. Daarbij komt ook natuurlijk ook een aardig kostenplaatje kijken. Om die redenen hebben drie escaperoomeigenaren de handen ineen geslagen en een aantrekkelijke actie opgezet: in de maanden juli en augustus kun je op dinsdagen en woensdagen op drie locaties een ‘escaperoommarathon’ spelen. 
 
Escaperoom Gemert, Escaperoom Ravenstein en Escaperoom Uden De Loods, hebben routes vastgesteld die je op de website kunt reserveren. Je kiest zelf in welke plaats je start en de tijden van de andere kamers zijn daarop afgestemd. Met één druk op de knop is je 3-in-1 dag escape-plezier gepland.  Een leuk extraatje: je krijgt een koffer mét slot mee, die je alleen open krijgt als je alle kamers hebt gespeeld.
 
De fanatieke escaperoomspeler wil vast weten wie het snelst uit de kamers heeft kunnen ontsnappen! Daarvoor is onlangs een nieuwe website gelanceerd (www.escapetalk.nl). Hierop kun je zelf bijhouden welke kamers je al gespeeld hebt, wat je ervaring was en welke je nog graag wil spelen. Er is een forum waarop je ervaringen kunt uitwisselen met andere escaperoom spelers. Het onderwerp van gesprek is natuurlijk de speeltijden van de escaperoommarathon.
 
De actie, 3 escaperooms, voor de prijs van 2 op 1 dag,  loopt alleen in de maanden juli en augustus 2016 op dinsdagen en woensdagen. Je kunt spelen met 4-6 personen voor € 180,00.

Voor meer informatie en reserveren kijk op www.escaperoommarathon.nl

Deze route gedaan? Laat ons dan vooral je ervaringen weten!

Genoemde escape rooms

De Loods Escape Room Gemert Escape Room Ravenstein

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren