Er is geen ontsnappen meer aan - we zijn open!

20-06-2016

Beste escapers,

Na een korte testperiode met veel enthousiaste reacties willen we ons vandaag presenteren aan het grote publiek. Bij dezen willen we jullie allemaal uitnodigen om een profiel aan te maken en/of onze Facebookpagina te liken en te delen!
En we kunnen meteen met enthousiasme een winactie aankondigen. Deze winactie werd spontaan georganiseerd door Escape Room Gemert. Voor escapers die een van hun kamers van al gespeeld hebben, bieden zij het volgende aan:

1. Laat een review achter bij een van de kamers van Escape Room Gemert. Zorg dat je je e-mailadres achterlaat zodat we bij winst contact met je op kunnen nemen. Je gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt, ook niet aan de escaperoom zelf.
2. Maak kans op een van de twee dinerbonnen ter waarde van 50,- te besteden bij Heeren van Ghemert. Deze prijs zal eind juli uitgereikt worden onder de reviewers. De winnaars worden door ons willekeurig gekozen, niet op basis van een positieve of negatieve review.

We vinden dit een geweldig initiatief en we gaan proberen in de toekomst nog meer escapers blij te maken met dit soort acties! We hopen de komende week ook nog een actie bekend te kunnen maken voor alle andere bezoekers.
Hopelijk hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt en zijn jullie al net zo enthousiast als wij. We gaan er iets moois van maken!

Groetjes,
Nathalie en Pim

Gerelateerde escaperooms: Escape Room Gemert

Reacties

Gefeliciteerd!   Wat een mooie site.   Dit is precies wat de escapewereld nodig heeft.    Ben ook heel nieuwsgierig naar de meetups. Escaperoom Mysterium wil graag de eerste meetup hosten! Bij de escaperoom in Utrecht heb ik www.degrotewerf.nl Mooie bijzondere locatie, plek voor 20 tot 70 man en dichtbij drie top escaperoomsssss Gajes in de Bajes, Te Queen en wij natuurlijk!  www.Mysterium.nl

  • Nathalie
  • Geplaatst op 20 juni 2016 om 21:02

Jippie!

Plaats een reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu