Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Er is geen ontsnappen meer aan - we zijn open!

Beste escapers,

Na een korte testperiode met veel enthousiaste reacties willen we ons vandaag presenteren aan het grote publiek. Bij dezen willen we jullie allemaal uitnodigen om een profiel aan te maken en/of onze Facebookpagina te liken en te delen!
En we kunnen meteen met enthousiasme een winactie aankondigen. Deze winactie werd spontaan georganiseerd door Escape Room Gemert. Voor escapers die een van hun kamers van al gespeeld hebben, bieden zij het volgende aan:

1. Laat een review achter bij een van de kamers van Escape Room Gemert. Zorg dat je je e-mailadres achterlaat zodat we bij winst contact met je op kunnen nemen. Je gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt, ook niet aan de escaperoom zelf.
2. Maak kans op een van de twee dinerbonnen ter waarde van 50,- te besteden bij Heeren van Ghemert. Deze prijs zal eind juli uitgereikt worden onder de reviewers. De winnaars worden door ons willekeurig gekozen, niet op basis van een positieve of negatieve review.

We vinden dit een geweldig initiatief en we gaan proberen in de toekomst nog meer escapers blij te maken met dit soort acties! We hopen de komende week ook nog een actie bekend te kunnen maken voor alle andere bezoekers.
Hopelijk hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt en zijn jullie al net zo enthousiast als wij. We gaan er iets moois van maken!

Groetjes,
Nathalie en Pim

Genoemde escape rooms

Escape Room Gemert

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren