Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Homescape - Ontsnap uit je eigen huis

Escape Rooms zijn razend populair, maar Project Escape uit Nijmegen wil het groter aanpakken. De afgelopen tijd hebben ze ‘Homescape’ ontwikkeld, een spel waarin je wordt opgesloten in je eigen huis.

In een Escape Room word je een uur lang opgesloten in een kamer. Al puzzelend moet je de weg naar buiten zien te vinden. Eigenaar Mark Smolenaars wilde graag een stapje verder gaan: “We waren al een tijd op zoek naar een locatie voor een nieuwe game. Toen een van onze bezoekers aanbood om zijn huis om te toveren tot Escape huis ging er opeens een lichtje branden”. Vanuit daar ging het balletje rollen, en nu enkele maanden later is Homescape succesvol getest.

Met escapetalk.nl mochten we de eerste proefpersonen zijn. We overhandigden de reservesleutels van ons huis gedurende 30 dagen aan Project Escape. In ruil daarvoor kregen we oordoppen voor wanneer we naar bed gingen. Daardoor werden we niet wakker op het moment dat ons huis werd omgetoverd tot Escape Huis. Inmiddels zijn we ontsnapt uit deze heftige ervaring. Het is heel spannend omdat je geen idee hebt wat je kan verwachten. En ook heel gek om je eigen huis zo mee te maken. Zelfs de WC-pot was onderdeel van het spel, echt waanzinnig!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor Homescape. Er zijn beperkte plekken, dus wie zich snel inschrijft, vergroot de kans om het unieke spel te spelen.

Inschrijven doe je op www.homescape.nl.

Genoemde escape rooms

ROX Escape Experience

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren