Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Superfun

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Superfun uit Amersfoort aan het woord.

Superfun

Wie zijn jullie?
Wij zijn Superfun. Het leukste en grootste indoor activiteitencentrum midden in het land. Wij hebben verschillende activiteiten voor iedere bezoeker van elke leeftijd. Lasergame, Beachgolf, Hoogteparcours, Racesim, Bowlen, Speelparadijs, Superfun City, Rescue Challange, Superjump en een BBQ restaurant. En sinds 1 mei nu ook onze eerste escaperoom 'Escape from the Jungle'.

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Superfun staat altijd voorop op het gebied van Leisure. Een goede escaperoom zat al een poosje in de planning. We zijn op zoek gegaan naar een room die origineel en geavanceerd is. De room zit vol met technische snufjes en volledig gethematiseerd. Zodra je de kamer binnenkomt waan je je in de Jungle. De afwisseling van goede puzzels en behendigheid maakt deze room leuk voor elke groep.

Wat zijn jullie plannen?
Omdat we een goed en sterk team hebben met ieder zijn eigen kwaliteiten en geweldige enthousiaste ideeën zal er waarschijnlijk snel een tweede room volgen in een ander verrassend thema. Uiteraard gaan we eerst kijken hoe de kamer wordt ontvangen, maar we kunnen al wel vermelden dat men erg enthousiast is over de jungleroom. Ook de doorgewinterde escaperoom spelers zijn enthousiast over onze room.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Escape from the Jungle is een leuke kamer voor beginners en gevorderde. Hetgeen uniek is bij Superfun is dat wij een complete avond uit kunnen bieden voor het hele gezin of met vrienden. Eerst speel je Escape from the Jungle en eventueel een extra activiteit en dan afsluiten met een heerlijk BBQ buffet of Steak on the Rock.

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Superfun uit Amersfoort op onze website.

Genoemde escape rooms

Superfun

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren