Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Escaperoom Wijchen

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Escaperoom Wijchen aan het woord.Wie zijn jullie?
Wij, Bas en Joyce Pittens, wonen in Wijchen en hebben 2 zonen van 16 en 14 jaar. Bas is voor zijn reguliere werk projectmanager bij een ingenieursbureau en Joyce is financieel administrateur bij een communicatiebureau. We wonen in een duurzaam huis, een project dat we in 2011 hebben afgerond. Verder houden we van een flinke wandeling door de natuur.

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Na het bouwen van ons huis is de wens er altijd geweest om samen nog eens een project te starten. We houden van organiseren, zijn creatief en werken graag met onze handen. Na zelf een aantal escaperooms bezocht te hebben, ontstonden ideeën voor een eigen escaperoom. In augustus 2017 zijn we begonnen met de uitwerking hiervan. We zijn een plan gaan maken en met hulp van familie en vrienden en hebben we in januari 2018 de eerste testgroepen kunnen ontvangen. We runnen deze escaperoom echt voor de fun en combineren dit met ons reguliere werk.

Wat zijn jullie plannen?
Op dit moment hebben we bouw van de kamer De Erfenis afgerond en na testen blijkt alles goed te werken. Later dit jaar willen we nog een kamer bouwen. Het ontwerp voor de kamer Energy Battle hebben we reeds klaarliggen.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
De spelers zijn tot nog toe erg enthousiast over de kamer De Erfenis. Ze vinden de aankleding mooi, leuke afwisseling van techniek, slotjes en originele puzzels en alles past goed in het gekozen thema. Tijdens het spel volgen we de spelers continue. We kunnen daardoor passende en persoonlijke hints geven. Dat wordt gewaardeerd. Daarnaast vinden we het leuk om na te praten met de spelers en is er gelegenheid om iets te drinken achteraf.

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Escaperoom Wijchen op onze website.

Genoemde escape rooms

Project Escape Wijchen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren