Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Escape Room de Melkput

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Escape Room de Melkput in Kamerik aan het woord.

Escape Room De Melkput

Wie zijn jullie?
Wij zijn Boerderij de Boerinn, een evenementenlocatie met een groot aanbod van eigen activiteiten en horeca. Van een vergaderdag en familiedag tot een verjaardag en kinderfeestje. Met meer dan 20 verschillende binnen- en buitenactiviteiten, een smakelijke boerenmaaltijd en ongedwongen sfeer geniet iedere groep van een geslaagde dag op de boerderij, midden in Het Groene Hart!

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Op de boerderij zijn we constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Omdat we met enkele medewerkers al vaker samen een escape room hadden gedaan en ondertussen escape room fanaten waren geworden bedachten we dat we zelf een escape room moesten bouwen. Op de boerderij was nog een oude melkput waar op dat moment niks mee gebeurde, dus dit was de perfecte locatie voor Escape Room De Melkput.

Wat zijn jullie plannen?
Wat de Melkput betreft is ons plan om zoveel mogelijk groepen te trekken en hem nog heel vaak te laten spelen. Stiekem bestaan er onder de medewerkers plannen om in de toekomst een tweede room te bouwen, maar hier wordt komend jaar op geëvalueerd en over nagedacht.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Bij Escape Room De Melkput speel je in twee teams tegelijk. Ondertussen kan je elkaar horen en soms ook zien. Je moet er dus op letten dat je niks weggeeft aan het andere team, dit maakt de beleving van onze kamer uniek. Daarnaast is de locatie bijzonder omdat de locatie een authentieke ouderwetse melkput is. Hierdoor vertelt het verhaal eigelijk zichzelf, is niets te gemaakt en past alles binnen het thema. Als je ontsnapt staan de geiten klaar om je te feliciteren. Ten slotte is onze room uitstekend te combineren met een dag vergaderen, een andere activiteit, een maaltijd of een feestje op de boerderij.

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Escape room de Melkput op onze website.

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren