Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Escape room de Binnenpoort

De afgelopen tijd kregen we wel eens de vraag of we niet iets konden doen voor nieuwe, net beginnende escape rooms. Daar hadden we niet echt een goed antwoord op, tot nu. We hebben een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

De eerste editie wordt afgetrapt door Escape room de Binnenpoort in Culemborg.

Escape Room de Binnenpoort

Wie zijn jullie?
Wij zijn Michel Rietveld en Bryan Klunder en sinds 4 november eigenaar van Escape room de Binnenpoort.  Wij kennen elkaar al sinds de middelbare school en zijn beide grafisch opgeleid.  Michel is gespecialiseerd in grafische vormgeving en Bryan in beeld en geluid.

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Ons idee om een escape room te starten is gekomen nadat we de winkelwedstrijd ‘’win je winkel’ in Culemborg zagen. Voor deze wedstrijd moest je een concept bedenken voor een leegstaand pand in de binnenstad van Culemborg. Wij besloten het concept van een escape room met het historische thema van Culemborg te presenteren en na een aantal rondes wonnen wij de winkelwedstrijd. Na een verbouwing van 5 maanden, die we grotendeels zelf hebben gedaan, zijn we 4 november feestelijk geopend en zijn wij blij dat wij de mensen mogen ontvangen in onze escape room. De eerste maanden zijn goed verlopen en de reacties zijn ook positief!

Wat zijn jullie plannen?
Het stond eigenlijk al een tijdje in onze agenda om te gaan starten met kinderfeestje, maar vanaf februari zullen wij hier echt mee gaan starten. Ook willen wij zelf weer wat escape rooms gaan bezoeken, want wij hebben dit al een tijdje niet meer gedaan. 

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Als mensen echt een historische beleving willen krijgen dan raad ik ze aan om naar onze escape room te komen. De totaal beleving begint al als je de historische stad Culemborg binnen komen dit dit jaar zelf 700 jaar bestaat! 

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Escape room de Binnenpoort op onze website.

Genoemde escape rooms

Escape Room De Binnenpoort

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren