Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Even voorstellen: Doctor Watsons

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we geregeld een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Doctor Watsons uit Rotterdam aan het woord.

Doctor Watsons

Wie zijn jullie?
Dokter Watsons is voortgekomen uit Sherlocked Rotterdam. Doctor Watsons is een specialist in ongebruikelijk belevenissen en events. In de Arminiuskerk in Rotterdam zijn twee avonturen uitgewerkt tot escape rooms. Dr. Watson is een sophisticated verteller en verslaggever. Hij neemt mensen mee op avonturen die hij zelf allang beleefd heeft. En jij, jij maakt ze opnieuw mee, en ervaart ze als echt!

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
We zijn altijd geïnteresseerd geweest in verhalen vertellen en avonturen verzinnen. De combinatie kwam perfect samen in de ontwikkeling van de escape rooms die ontwikkeld zijn in de kelder van de kerk. Beide kamers hebben een sterk verhaal en vertellen op hun eigen manier de geschiedenis. Als local experts van Rotterdam was dit een super locatie op een nostalgische plaats in de stad.

Wat zijn jullie plannen?
De kerk leent zich enorm voor uitbreiding en er liggen al een aantal ontwerpen klaar voor nieuwe kamers. Zowel de kelder als de kerktoren hebben een tot de verbeelding sprekende uitstraling.

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Op deze triple A locatie in Rotterdam beleef je 2 zinderende avonturen. Je verliest je in de sfeer en de entourage. Het is een unieke locatie die niet voor iedereen toegankelijk is. De hosts zijn echte story tellers en zijn pas tevreden als je ‘flabbergasted’ ben. En we hebben heerlijke koffie!

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Doctor Watsons uit Rotterdam op onze website.

Genoemde escape rooms

Doctor Watsons Sherlocked Rotterdam

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren