Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escapetalk.nl code update

Stilstand is achteruitgang zeggen ze. Daarom zijn we de afgelopen tijd, achter de schermen druk bezig geweest met het updaten van Escapetalk.nl. We hebben steeds wat nieuwe functies geactiveerd en we zien dat er al fanatiek gebruik van gemaakt wordt, maar omdat je ze misschien nog niet allemaal gezien hebt hebben we ze even voor je op een rijtje gezet:

 • Tijd opslaan bij een review
  Persoonlijk vinden we de ervaring belangrijker dan de tijd, maar we hebben vanaf het begin vaak het verzoek gehad om tijden te kunnen bijhouden. Daarom hebben we dat nu toch ingebouwd: Mensen met een account kunnen, als ze aangeven ontsnapt te zijn, nu ook hun tijd invullen. Je kunt dit ook aanpassen bij eerder geplaatst reviews. Het is volkomen optioneel. Dus als je het niet belangrijk vind, of je tijd niet weet, hoeft dat niet.
   
 • Foto opslaan bij een review
  Nog een verzoek dat we vaker hebben gehad: Mensen met een account kunnen vanaf nu een foto opslaan bij een review. Deze zal getoond worden bij de review en in overzichten in plaats van de afbeelding van de escape room. Afbeeldingen moeten wel eerst door ons goedgekeurd worden om te voorkomen dat mensen ongewenste afbeeldingen uploaden. Ook dit is optioneel en kan je met terugwerkende kracht foto’s uploaden van eerdere escapes.
   
 • Teams
  We vallen in herhaling, maar een ander verzoek dat we veel hebben gekregen is team functionaliteit. Je kunt vanaf nu een team aanmaken of een bestaand team vragen of je lid mag worden. Op je teampagina vind je jullie statistieken, de teamleden, een korte omschrijving en een foto. Als je bij een review aangeeft dat je die kamer met een bepaald team hebt gespeeld zal deze kamer ook vermeld worden op jullie teampagina. Inclusief het gemiddelde cijfer wat jullie de kamer geven en een foto (als jullie die uploaden). We hebben nog wel meer plannen voor dit gedeelte, maar we willen eerst eens zien hoe er gebruik gemaakt wordt van deze functionaliteit. Input is altijd welkom!
   
 • Sorteren reviews op kamer pagina
  Om een nog beter beeld van de reviews van een kamer te krijgen, kun je de reviews nu sorteren op bezoekdatum, gespeelde kamers, score en reviewdatum. Handig als je bijvoorbeeld al veel kamers gespeeld hebt en benieuwd bent naar de mening van iemand die ook veel kamers heeft gespeeld of de laatst toegevoegde reviews van een kamer wil bekijken.
   
 • Sorteren gespeelde kamers lijst
  Voor mensen met een account: Je kunt nu je gespeelde kamers lijst sorteren op bezoekdatum, score, reviewdatum, of je bent ontsnapt of niet, met welk team er is gespeeld en de tijd. Op deze manier krijg je nog beter inzicht in je gespeelde kamers.
   
 • Sorteren reviews op profiel pagina
  Dit was ook een verzoek van een van onze bezoekers. Je kunt nu op iemands profiel sorteren op bezoekdatum, score, reviewdatum, of diegene is ontsnapt of niet, met welk team hij/zij heeft gespeeld en de tijd.
   
 • Publieksfavorieten
  Er is nu een aparte publieksfavorieten pagina waar van elk jaar de publieksfavorieten vermeld worden. Daarnaast hebben publieksfavorieten een kleine vermelding op hun locatiepagina gekregen.
   
 • Vermelding van dezelfde kamers op andere locaties
  Omdat we steeds vaker kopieën van kamers zien hebben we nu onderaan de pagina een vermelding staan waar dezelfde kamer op andere locaties gevonden kan worden. Mocht er een kopie ontbreken, laat het ons dan vooral weten! Op deze manier proberen we te voorkomen dat mensen per ongeluk dezelfde kamer spelen / boeken.
   
 • Shop
  We krijgen geregeld de vraag welke escape room gerelateerde artikelen de moeite waard zijn. Daar schrijven we natuurlijk reviews voor, maar we hebben nu ook alle artikelen + diverse kortingen verzameld in onze shop. Als er een korting voor een escape room in staat, zal deze ook bij de locatie vermeld worden. Hetzelfde geld voor artikelen die we bespreken. 

  Heb je zelf een artikel wat je graag in de shop wil zien? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. We verkopen momenteel zelf nog niks, maar we krijgen een klein percentage van elk verkocht product via onze betrouwbare partners (bol.com / groupon.com / bookdepository.com).
   
 • Top Escapers
  We hebben meer mensen op de site die veel escape rooms spelen dus leek het ons tijd om de top lijst wat langer te maken.
De komende tijd gaan we kijken of we weer wat meer content kunnen plaatsen (hulp daarbij is overigens altijd welkom!) en daarna hebben we nog genoeg plannen voor nieuwe functionaliteiten, maar dat zal nog even duren :) Mocht je zelf een briljant idee hebben, laat het ons dan vooral weten!

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren