Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape015 meet-up day

Ben jij ook aangestoken met het escaproomvirus, maar blijven je vrienden een beetje achter? Of heb je inmiddels zelfs je opa en oma al meegesleurd, en krijg je echt niemand meer mee? Of speel je graag met twee personen, maar is een escaperoom dan vaak te duur? Dan hebben we in samenwerking met Escape015 misschien de oplossing voor jou!

Op onze website hebben we al een tijdje een pagina waarop je meet-ups kan plaatsen. Je vult in wanneer en waar je graag wil escapen, en andere mensen kunnen dan reageren als ze graag met je mee willen. Ideaal, dachten wij, maar tot nu toe wordt er nog niet zoveel gebruik van gemaakt. Toen Escape015 met een briljant idee kwam, waren we dan ook meteen enthousiast. Zij willen op zaterdag 3 juni een grote meet-up organiseren bij Escape015 in Pijnacker.

Praktische informatie
Om dit helemaal interessant te maken, hebben ze ook de prijs aangepakt. Je hoeft die dag niet de hoofdprijs te betalen, maar slechts 12,50 per persoon! Je meldt je aan, geeft aan welke tijd(en) je beschikbaar bent en wordt vervolgens in een groep met 4 andere personen geplaatst. In totaal speel je dus (idealiter) met 5 personen. Mocht er een aanmelding te weinig of te veel zijn, kan dat resulteren in een groep van 4 of 6 personen.

Lijkt het je toch te spannend om helemaal alleen te komen? Ook geen probleem: je mag je ook aanmelden in duo’s. Geef dit dan aan bij je aanmelding!

Beschikbare tijden op 3 juni
De beschikbare tijden waar je je voor kunt inschrijven, zijn de volgende:

09:00; 10:30; 12:00; 13:30; 15:00; 16:30; 18:00; 19:30; 21:00

Hoe kan ik me inschrijven?
Meld je aan via deze meet-up op escapetalk.nl met de tijden die je zou kunnen (en eventueel met welk duo je je aanmeldt). Escape015 probeert iedereen dan zo goed mogelijk te plaatsen! Zorg dat je op je profiel je goede e-mailadres hebt gebruikt, want op die manier zal er verder gecommuniceerd worden over deze dag!

Wij hebben er in ieder geval heel erg zin in! Ons lijkt dit erg leuke kans om voordelig een leuke kamer te spelen, en om andere enthousiastelingen te ontmoeten! Zien we je op 3 juni?

Genoemde escape rooms

Escape 015

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren