Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 35 - 2017

Week 35 al weer. De tijd vliegt!

Nieuws

 • Volgende week woensdag is het zover: De eerste aflevering van The Big Escape. Afgelopen week plaatsen ze een voorproefje op Facebook. Gaan jullie ook kijken?
   
 • In het Algemeen Dagblad stond een artikel over Real Escape Room uit Dordrecht. Binnenkort openen ze drie nieuwe kamers aan de Bergse Linker Rottekade in Rotterdam! Een kamer zal gaan over de onervaren dokter Harold Clark, in een andere kamer ontmantel je een bom en in de laatste kamer bevind je je in een landhuis waar de pest is uitgebroken.
   
 • Het AD schreef ook een kort artikel over escape rooms in Tilburg. Voltage, Locked en Escape Room 013 komen aan het woord. Zo leren we dat Locked met een nieuwe kamer komt in thema van de TV-serie 'Smeris' en dat er bij Bowlingcentrum Dolfijn twee escape rooms komen.
   
 • Escapium in Utrecht, waar we het vorige week al over hadden in verband met de verdachte pakketjes, opent vandaag officieel hun deuren. Veel succes! Om dit te vieren hebben ze een video compilatie gemaakt van de afgelopen periode. Wie gaat er naar toe?
   
 • Vorige week zijn de deuren geopend van de escape room op stoomschip SS Rotterdam waar we het in april al over hadden. Eventbranche.nl schreef er een stukje over. Is er al iemand geweest?
   
 • Crimibox, waar we eerder enthousiast over schreven, plaatste een blooper van de opnames voor een van de videos van hun thuismysterie online. Dus niet alleen tijdens het oplossen kan het wel eens misgaan, tijdens het bedenken kan dat ook prima zoals je ziet ;)
   
 • The Circle in Veenendaal heeft een voorproefje gegeven van de nieuwe kamer Operation Submarine. Vanaf half september is deze vernieuwde versie van De Zinkende Onderzeeër te boeken.
   
 • Op Facebook laat Dagje Horst aan de Maas weten dat, na verschillende tests afgelopen week, vanaf 1 september de Forbidden Floor te spelen is.
   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Je kunt dan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Live Escape Rotterdam nam contact met ons op om te laten weten dat ze een wedstrijd organiseren op woensdag 20 september. Je kan als team een gratis escape room, 50 % korting of 25% korting winnen. Kosten voor deelname zijn 99 euro, dat is inclusief een drankje. Meer info vind je hier. Wie gaat er mee doen?
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Bij Nieuws Uit Horst aan de Maas verloten ze een gratis escape uit Forbidden Floor van Dagje Horst aan de Maas. Deel en like dit bericht en je maakt kans!
   
 • Als je voor 30 september reserveert bij The Circle Escaperoom in Veenendaal en de code #ER0318TC gebruikt krijg je 15% korting.
   
 • De winnaar van de breinkraker wedstrijd van The Great Escape in Zwolle is bekend. Mocht je nu niet hebben gewonnen dan heb je alsnog een prijs gewonnen. Gebruik de kortingscode Breinkraker bij je online reservatie en je krijgt 20 euro korting. Geldig tot eind september!
   
 • Kans maken op een cadeaubon van 20 euro voor Grand Café Duo in Doesburg? Boek dan voor 1 oktober een escape room bij Escape Room Tot Slot in de maanden oktober of november en je maakt kans. Per maand verloten ze 1 cadeaubon.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Clever Cat Escapes in Haarlem heeft een kortingsactie deze zomervakantie. Gebruik de code ZOMER2017 tussen 17 juli en 3 september voor 50% korting als je zowel Mata Hari als Vliegende Hollander boekt. De boekingen moeten op hetzelfde moment gemaakt worden maar mogen op verschillende dagen worden gespeeld.
   
 • Escaperoom Zeewolde doet, net als vorig jaar, mee aan Zeewolde Moet je Zien. Als je meedoet maak je kans op een groepsarrangement voor hun The Illusionist kamer. 
   
 • Toffe Dag is al weer bijna vijf jaar actief bij Beej Mooren em om dat te vieren hebben ze in augustus en september een actie waarbij je maar 10 euro per persoon betaald voor bijvoorbeeld Escape House Horst. Daarnaast kun je een escape room (of een van de andere activiteiten) winnen. Tag je vrienden in dit bericht en maak kans op een groepsuitje voor 10 tot 20 personen.
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Bij Locks & Keys in Tilburg zijn ze op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider. Zelf geen interesse maar weet je wel de perfecte kandidaat? De gouden tip wint een escape room voor 4 personen!
   
 • Project Escape in Nijmegen zoekt enthousiaste, gastvrije jonge mannen/vrouwen uit (de buurt van) Nijmegen. Interesse?
   
 • Locked in Tilburg zoekt ook collega's die voor minimaal 8 en maximaal 20 uur per week beschikbaar zijn. Iets voor jou?
   
 • De Bagijnetoren in Delft liet ons weten dat ze op zoek zijn naar meerdere escape room hosts. Ben jij een klantgerichte storyteller met technische aanleg? Je zorgt ervoor dat klanten een onvergetelijke belevenis hebben en monitort het spel. Maar ook schoonmaken, bijvullen van de voorraad en het resetten van de kamer behoort tot je taken. Je werkt van 9:15 t/m 23:30 maar je werkdag is nooit langer dan 10 uur (5 klantsessies). Inkomsten zijn afhankelijk van je leeftijd en ervaring en je zult nooit alleen staan. Interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected].
   
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

De Voltage Escaperooms Tilburg DelftEscape Escape Room 'Forbidden Floor' Escape Room 013 Tilburg Escape Room Veghel Escape World Tilburg Escapium Live Escape Locks & Keys Noordkade Uitjes Real Escape Room ROX Escape Experience SS Rotterdam The Circle Escaperoom The Escape Hunt Experience Maastricht

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren