Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 28

We verzamelen wekelijks al het escape nieuws. Dit is week 28.

Nieuws

Breakout Room in Den Bosch heeft meegeholpen aan een mooie dag voor de 14 jarige Rick uit Haaren. Stichting MKV organiseerde deze dag voor Rick, die lijdt aan leukemie, en zijn gezin. Volgens het gezin was het 'Super geweldig!'. Hart van Nederland besteedde er ook nog aandacht aan op hun website. Mooi dat dit soort dingen gebeuren in de escapewereld!

Onlangs vond er een huwelijksaanzoek plaats bij De Gouden Kooi in Mechelen in België. Er werden kaarsjes geplaatst, de muziek werd aangepast en de schat werd vervangen door een ring. Dennis en Shira veel geluk samen!

Room Escape Maastricht heeft nieuwe filmpjes gemaakt voor hun kamers. Bekijk teasers van Army Room en THE LAB op Facebook. 

Volgens De Maas en Waler krijgt Appeltern in november een escaperoom met drie kamers in het voormalige restaurant Buffalo's. Een van de escaperooms zal in het teken staan van het waargebeurde verhaal van de Messias van de Blauwe Sluis. Over een strenggelovige boer die zijn knecht vermoordde uit godsdienstwaanzin.

Acties & Kortingen

  • Escape This Room bestaat 2 jaar en dat vieren ze! Als je reserveert via de website en de kortingscode ESCAPEBDAY gebruikt krijg je 33% korting.
     
  • Escaperoom Oss gaat op rap tempo richting de 1000 likes. Bij de 1000 likes op Facebook verloten ze wederom een gratis escape.
     
  • Timetrip heeft momenteel zelfs 2 acties lopen. Like ze op Facebook en je krijgt 5% korting. Als het hele team liked krijg je zelfs 10% korting. Studenten krijgen ook korting: Als je je student ID laat zien krijg je tot het einde van augustus zelfs 30% korting.
     
  • Vergeet ook het steeds wisselende aanbod aan escape room kortingen en aanbiedingen op GroupOnticketveiling.nl & WowDeal niet.
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties of kortingen gevonden? Laat het ons vooral weten!
 

Genoemde escape rooms

Breakout Room De Gouden Kooi - Escape games Escape this room Escaperoom Oss Room Escape Maastricht [ESC] Amsterdam

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren