Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 1

2024. Een jaar waarin we willen knallen. Met jullie. We zijn achter de schermen met vanalles bezig. Nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen van het platform, verfijningen, abonnementen voor eigenaren die op de schop gaan. Er komen een paar leuke artikelen en reviews aan. Maar goed, stap voor stap.

Eerst maar eens even terugblikken. Jullie hebben niet bepaald stilgezeten het afgelopen jaar! Jullie schreven 11.697 reviews (wat meer als we alle reviews die niet zijn bevestigd of die we offline hebben geplaatst meetellen overigens), die jullie ook nog eens 4569 keer hebben geliked. We gingen een aantal mijlpalen voorbij, waaronder die van de 50.000 reviews. Waar we overigens door alle drukte eigenlijk niks mee gedaan hebben. En inmiddels staan we zelfs al op het punt dat we de 55.000 reviews kunnen ruiken. Lekker bezig mensen :)

Nog meer cijfertjes? We haalden meer dan 70.000 organische bezoekers per maand. Jullie (de mensen met een account tenminste) speelden vanaf het begin van de site tot nu 143.517 escape rooms. Jullie hebben ook nog 42.771 kamers op jullie wishlist staan! Genoeg inspiratie voor volgend jaar dus!

En voor nu: Geniet van 2024, heb plezier en maak er wat van mensen. Maar eerst tijd voor Escape Weekly 1 van 2024! De eerste van het nieuwe jaar.
 

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Stuur ze dan vooral in!Genoemde escape rooms

Prison Escape Doetinchem Cube One Escape Ede Outdoor Overloon TheStart EscapeRooms

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren