Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Cadeautips nodig?

Met de aankomende feestdagen krijgen we weer vaker de vraag wat leuke surprise cadeaus zijn. Of mensen die op zoek zijn naar leuke cadeaus voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag. In onze shop vind je links naar leuke producten, maar hieronder hebben we een handig lijstje gemaakt met aanraders, gesorteerd op prijs, zodat je snel een keuze kan maken gebaseerd op je beschikbare budget. Scheelt je weer wat tijd in deze drukke tijden!


Tot 10 euro10 tot 20 euro
 • Escape Adventures: Koningen en Alchemisten - €12,50
 • Escape Adventures: Smokkelaars en ontdekkingsreizigers  - €12,50
 • Escape Adventures: Mythen en Aztekengoud - €12,50 [review]
 • Escape Adventures: Sjamanen en spooksteden - €12,50
  We hebben deze boeken zelf nog niet gespeeld, maar Marloes was erg positief over Mythen en Aztekengoud in haar review. Op de lijst ermee dus!
   
 • Escape Room The Game: 2 Spelers Editie - €14,95
  Speelgoed van het jaar 2019 in de categorie 18 plus! We hebben er wegens tijdgebrek geen review over geschreven, maar hebben ons wel degelijk goed vermaakt met deze 2 spelers editie van Escape Room The Game. Nu speelden wij de Escape Room The Game spellen meestal al met z'n tweeen, maar deze editie is er speciaal voor gemaakt.
   
 • Journal 29 - €17,58 [review]
  Journal 29 was een van de eerste escape room achtige boeken die we speelden. Pittige puzzels waar je echt even mee bezig bent. Gelukkig is er een forum waar je stapje voor stapje hints kan lezen, zonder meteen de oplossing te lezen. We linken hier naar de goedkoopste prijs die we konden via bookdepository, maar de levertijden zijn daar wel wat langer. Mocht je haast hebben, voor een paar euro meer is hij ook sneller via bol.com te krijgen.
   
 • Journal 29: Revelation - €16,6
  Het tweede deel hebben we om de een of andere reden nooit gespeeld. Daar moeten we binnenkort maar eens verandering in brengen en deze zelf bestellen. Laat er dus eentje voor ons over!
   
 • Trip 1907 - €17,99
  Deze hebben we ook niet gespeeld, maar als we de geruchten mogen geloven is dit een iets mindere variant van Journal 29. Aangezien we Journal 29 zo goed vonden, is zelfs een iets mindere variant nog zwaar de moeite waard.
   
 • Escape Room Puzzles Boek - €19,99 [review]
  Marloes was erg positief over dit boek in haar review. Daarmee verdient het wat ons betreft een plekje op de lijst!

20 tot 30 euro
 • Unlock! 5 - €29,95
 • Unlock! 6 - €29,95
 • Unlock! 3 - €29,95
  Niet alle Unlock! delen zijn even goed. Maar The Wizard of Oz uit deel 3 is een van onze favorieten en heel deel 5 is weer van geweldige kwaliteit. De nieuwe Unlock! 6 hebben we nog niet gespeeld maar schijnt helaas weer wat minder te zijn. Op eigen risico dus. Maar goed, als escape room liefhebber zal je die net als ons uiteindelijk ook wel gewoon weer in de kast hebben staan.
   
 • Escape Room The Game - €29,95 [review]
  De klassieker! Een van de eerste escape room bordspellen. Een perfect spel om mee te beginnen. En sowieso verplichte kost om aan te schaffen zodat je alle leuke uitbreidingen kan spelen.
   
 • Escape Room The Game: Jumanji Family Edition - €24,99 [review]
  Als je Escape Room The Game graag met je familie wil spelen is deze Jumanji editie de beste keuze. Puzzels voor elk niveau en het Jumanji thema is goed doorgevoerd.

   
30 tot 50 euro
 • Escape Tales: Het Ritueel - €32,64
  Dit spel is nog seeds een van onze favoriete escape room spellen. Het leent elementen van T.I.M.E. Stories en combineert dat met de elementen die we al kennen uit andere escape room spellen. Absolute aanrader wat ons betreft. Wij speelden overigens wel de Engelse versie (maar die is wat duurder), we weten niet hoe de Nederlandse vertaling is
   
 • Escape Room The Game 2 - €38,99
  Deze staat hoog op ons lijstje. We hebben de tijd er nog niet voor kunnen vinden om te spelen, maar daar gaat binnenkort zeker verandering in komen. Volgens de recensie is dit nieuwe basisspel van hetzelfde niveau als de eerste. We zijn erg benieuwd! 
   
 • T.I.M.E. Stories - €42,95
  Oke, we smokkelen hier een beetje. Dit Engelstalige spel is niet echt een escape room, maar voor escape room liefhebbers minstens zo interessant. Je speelt een verhaal steeds opnieuw, tot je de perfecte oplossing hebt gevonden. Je leert met elke spelbeurt waardoor je de keer daarop betere keuzes kan maken. En eenmaal uitgespeeld kun je aan de gang met de vele uitbreidingen
   
 • VOC Schatjacht - €42,46 (met kortingscode ESCAPETALK)
  Altijd al op schatjacht gewillen? Probeer dan dit spel eens. Je krijgt een mooie houten doos thuis waaruit het verhaal zich langzaam ontvouwt. We hebben dit met plezier gespeeld. Normaal gesproken 49,95, maar met de kortingscode ESCAPETALK krijg je 15% korting.

50 euro en meer
 • Puzzelpost - €59,- [review]
  We hebben zowel deel 1 als deel 2 gespeeld (waarbij deel 1 onze favoriet was) en vele andere escape room bordspellen. Qua vormgeving en kwaliteit is Puzzelpost is nog steeds ongeevenaard. Absolute aanrader dus!
   
 • Escape Room The Game Mega Pack - €64,99
  In dit MEGA PACK zit zowel deel 1 van het basisspel als de VR uitbreiding. Kun je meteen goed beginnen!
   
 • Kortingen op Groupon
  Leuk al die bordspellen, maar wat als je gewoon een escape room cadeau wil doen? Je kan bij veel escape rooms een cadeaubon halen, maar je kan ook een leuke escape room met flinke korting scoren via Groupon.


De genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken, dit waren de prijzen ten tijde van publicatie van dit artikel.

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren