Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bekende YouTuber maakt serie over escape rooms

UPDATE: Nu het programma op TV komt kunnen we eindelijk meer bekend maken over dit artikel. Het was namelijk onderdeel van een grap in 'Wie Het Laatst Lacht' dat vrijdag 6 maart te zien is op SBS6 om 20:30 uur. We werden benaderd of we een dergelijk artikel wilden plaatsen om het geloofwaardiger te maken voor de escape room begeleider van WeScape in Zoetermeer. Die wilden ze namelijk voor de gek wilden houden. En ondanks dat we het normaal gesproken liever bij feiten houden, zagen we hier de grap wel van in. Jullie hopelijk ook :)

De afgelopen tijd worden programma’s over escape rooms steeds populairder. Denk dan bijvoorbeeld aan The Big Escape of het Belgische De Code Van Coppens (aanrader wat ons betreft!). Binnenkort zal er weer een nieuwe serie verschijnen, maar dit keer online! In deze serie zal een bekende YouTuber een groot aantal Nederlandse escape rooms spelen en ze een cijfer toekennen. Aan het eind van deze serie wordt er een ranking bekendgemaakt: welke escaperoom is het spannendst, het origineelst of het engst? En welke escaperoom heeft nog wat werk aan de winkel…?

De naam van het programma of wie deze YouTuber is heeft producent ITV nog niet bekendgemaakt. Wie denken jullie dat het is?

Wat we wel weten is dat de opnames, die ook gebruikt zullen worden in een nieuw televisieprogramma, al van start zijn gegaan.

Zou de uiteindelijke ranking in de buurt komen van onze eigen top kamers lijst?

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren