Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Gezocht enthousiaste medespelers

Hoi


Wij zijn Jonas en Eva een koppel afkomstig van Brugge. Wij hebben enkele jaren geleden de term 'escape room' leren kennen en al snel de smaak te pakken gekregen. We zijn begonnen met de kamers dicht bij de deur maar gaan nu al graag eens een paar uurtjes rijden om een escape room te spelen. De laatste tijd zijn de kriebels iets meer aanwezig, heeft misschien met de Coronapandemie te maken? Wie zal het zeggen! De mensen in onze omgeving hebben het nu wel wat gehad en wij blijven telkens over met een onverzadigd gevoel. We spelen soms wel eens een kamer met 2 maar met een enthousiaste groep is dit toch altijd net niets leuker. 


Vandaar zijn wij op zoek naar enthousiaste teamplayers die net als ons gebeten zijn door de escape roomkriebel. Wij zijn zelf afkomstig van West- Vlaanderen dus wat afspreken betreft is dit wel handig maar natuurlijk geen vereiste. Zijn er mensen die zich herkennen in ons verhaal en zouden jullie ook graag wat vaker een room spelen. Laat mij gerust iets weten 😊


ramisthand76ramisthand76Escape ApprenticeLid sinds: 28-02-2022

2 jaar geleden Laatst bijgewerkt:
14-03-2022 10:49

enthusiast. noun. someone who is very interested in something or excited by it and spends time doing it or learning about it.




myfiosgateway

mobdro